Home > beauty > Gene false pentru o privire autentica

Gene false pentru o privire autentica

Privirea spune uneori mai mult decat 1000 de cuvinte. Iar genele false pot da profunzime privirii, pentru ca maresc ochii, ii definesc si ii fac mai expresivi.

Cele din colectia Vamp, de la Urban Decay, nu sunt neaparat doar modele pentru seara, asa cum ai fi tentata sa crezi dupa denumire. Ai de ales dintre 18 stiluri diferite, de la fine, pentru coltul ochiului, pana la dese si lungi, pentru un look mai agresiv.

Daca porti lentile de contact, iti sugerez sa le-ncerci pe cele de la Eylure. Sunt usor de aplicat, au adezivul inclus, si sunt special create pentru a putea fi folosite si de persoanele care au ochii sensibili.

Daca-ti doresti o pereche de gene cu adevarat atipice, alege-le pe cele de la Paperself.  Sunt inspirate de arta chinezeasca numita Jianzhi, de taiere a hartiei in diverse forme ornamentale. Ele sunt diferite de genele traditionale prin formele expresive pe care le au, de la fluturi, la pene de paun, pesti sau caluti de mare.

In Bucuresti doua din magazinele in care gasesti gene false bune sunt Make Up for Ever si Melkior. La Make Up Forever ai o varietate mare de culori si modele, iar genele sunt profesioniste, rezista la mai multe aplicari. Daca-ti plac genele false cu aplicatii cu pietre ia-ti unele de la Peggy Sage, din magazinele Melkior.

Intra pe fashionavecpassion.ro , pentru a vedea cele mai potrivite modele de gene pentru stilul tau.

Articole asemanatoare
stil
Nu poţi fi niciodată prea bine îmbrăcat sau prea educat
gene
7 alimente care te vor ajuta să ai gene lungi
Ținute care arată mai bine pe vedete decât pe modele
gene
15 trucuri secrete pentru gene superbe

Comenteaza acest articol

Gene false pentru o privire autentica

by   1 min
0