Home > beauty > Cum crede Karl Lagerfeld că a ajutat-o pe Adele să slăbească

Cum crede Karl Lagerfeld că a ajutat-o pe Adele să slăbească

Karl Lagerfeld este cunoscut pentru remarcile directe și ușor acide, pe care le face, umbrite de cele mai multe ori de talentul pe care îl dovedește cu fiecare colecție Chanel. A creat mare agitație când a vorbit despre Adele ca fiind prea grasă și chiar dacă și-a cerut scuze, se zvonise că i-a trimis o selecție de genți Chanel ca act de căință, fapt neconfirmat sau negat de casa de modă.

Adele este o altă problemă”, a declarat el de curând pentru CNN. ”Nu am spus niciodată că este prea grasă. Am declarat că este puțin rotunjoară. Puțin rotunjoară nu înseamnă că este grasă. Dar pentru o fată așa frumoasă, după ce a slăbit 8 kilograme, cred că până la urmă mesajul nu a fost ceva atât de rău.

Nu este chiar șocant că designerul vorbește despre necesitatea unor oameni de a fi mai slabi pentru a fi mai atrăgători. După cum spunea nu foarte demult, ”Unii oameni îmi spun că sunt prea slab. Dar niciodată nu mi-a spus acest lucru o persoană slabă, doar oamenii care ar avea nevoie să slăbească câteva kilograme.

Foto: Chanel.com/Shutterstock/Vogue

Articole asemanatoare
Adele
Fanii lui Adele, uimiți de cea mai nouă fotografie postată pe Instagram. Nu o mai recunosc!
Adele
Prinţul Harry şi Adele se întâlnesc pe ascuns. Cum a reacționat Meghan Markle
Chanel
Chanel și-a prezentat colecția Cruise 2021 pe Internet
chanel
Povestea jachetei iconice Chanel

Comenteaza acest articol

Cum crede Karl Lagerfeld că a ajutat-o pe Adele să slăbească

by   1 min
0