Tabu
BEAUTYWhat's hot

Cum crede Karl Lagerfeld că a ajutat-o pe Adele să slăbească

Karl Lagerfeld este cunoscut pentru remarcile directe și ușor acide, pe care le face, umbrite de cele mai multe ori de talentul pe care îl dovedește cu fiecare colecție Chanel. A creat mare agitație când a vorbit despre Adele ca fiind prea grasă și chiar dacă și-a cerut scuze, se zvonise că i-a trimis o selecție de genți Chanel ca act de căință, fapt neconfirmat sau negat de casa de modă.

Adele este o altă problemă”, a declarat el de curând pentru CNN. ”Nu am spus niciodată că este prea grasă. Am declarat că este puțin rotunjoară. Puțin rotunjoară nu înseamnă că este grasă. Dar pentru o fată așa frumoasă, după ce a slăbit 8 kilograme, cred că până la urmă mesajul nu a fost ceva atât de rău.

Nu este chiar șocant că designerul vorbește despre necesitatea unor oameni de a fi mai slabi pentru a fi mai atrăgători. După cum spunea nu foarte demult, ”Unii oameni îmi spun că sunt prea slab. Dar niciodată nu mi-a spus acest lucru o persoană slabă, doar oamenii care ar avea nevoie să slăbească câteva kilograme.

Foto: Chanel.com/Shutterstock/Vogue

ARTICOLE SIMILARE

O prezentatoare TV si-a batut invitatul!

OZANA BARABANCEA şi-a tras IUBIT cu 20 de ani mai tânăr! Uite ce bine arata el

Cum să aplici corect autobronzantul și să-l faci să reziste mai mult

Andreea Damian

6 tehnici de lifting facial pe care să le încerci acasă

Andreea Damian

IULIA ALBU – decolteul care o duce in depresie / FOTO!

Johny Depp, Seal si Cash Warren dau startul modei lacurilor de unghii la barbati

Scrie un comentariu