Home > Agenda > stiri > Keira Knightley nu mai este o fata cuminte

Keira Knightley nu mai este o fata cuminte

Dezincandu-se de imaginea de femeie suava, Keira Knightley pozeaza in tinute decoltate pentru revista Interview si declara cu sinceritate ca englezilor, in pat, le place o bataita la fund.

Keira Knightley vorbeste in interviul care insoteste pictorialul despre faimoasele scene perverse a caror protagonista a fost in filmul “A Dangerous Method”, in regia lui David Cronenberg. “Oamenilor le place sa fie batuti de fund drept preludiu. Dar eu nu sunt sigura. Este ciudat. Englezilor le place o bataie buna la fund in timpul sexului”.

Actrita de 27 de ani, care la ora actuala este iubita lui James Righton, dezvaluie cum a a exersat pentru a fi cat mai expresiva in timpul actului sexual. “Timp de doua zile, am stat in baie si am exersat in oglinda diverse expresii. Apoi, am intrat pe videochat cu David si i-am spus: <Ca fata vrei sa fac, asa sau asa?> Iar el a ales”.

Si, in ciuda pictorialului futurist, semnat de Mert Alas si Marcus Piggott, Keira spune ca va calatori din nou in timp pentru un genul de rol cu care a devenit celebra – de epoca.

 

Articole asemanatoare
Keira Knightley
Keira Knightley: Oboseala cronică m-a ajutat să devin o actriță mai bună
Colette este cel mai recent film despre cum bărbații și-au asumat pe nedrept munca femeilor
Keira Knightley îi interzice fiicei sale să urmărească filme Disney care nu sunt feministe
Keira Knightley
Keira Knightley o critică dur pe Kate Middleton pentru că afișează o imagine falsă despre naștere

Comenteaza acest articol

Keira Knightley nu mai este o fata cuminte

by realitatea   1 min
0