Home > Agenda > stiri > Lagerfeld la Versailles

Lagerfeld la Versailles

Dacă ajungi la Paris, până în 7 septembrie ai ocazia să vezi o expoziție specială la Versailles: 40 de fotografii alb/negru realizate de Karl Lagerfeld, cu sprijinul Chanel, evident!

Este cunoscută pasiunea lui Lagerfeld pentru fotografie, în 1987 acesta și-a creat singur campania publicitară, trecând în spatele camerei, fotografiile fiind publicate apoi în toate revistele de modă ale vremii.

Versailles à l’ombre du soleil (Versailles în umbra soarelui) este titlul expoziției de la Versailles și oferă o altă perspectivă asupra grădinilor și castelului, surpinse în lumini și umbre, într-un stil cinematografic, care îți dau senzația unei lumi aproape ireale.

Karl Lagerfeld a decis ca fotografiile să fie expuse cât mai simplu, pe hârtie „învechit`” printr-un procedeu special, fără rame și fără geam de protecție.

Fotografiile sunt expuse în apartamentele Doamnei de Maintenon, renumită pentru ținutele sale sobre, cea care s-a transformat din guvernanta copiilor în amanta cea mai controversată a lui Ludovic al XIV-celea.

Expoziția este deschisă M-D, de la 9a.m. – 6.30 p.m. și face parte din turul Grands Appartements.


0 Response

  1. lidiamaxim

    super tare…vb. lui!adevarul e ca de cand e cu adelina viata lui s-a scimbat…si in bine…vb .sa o tina tot asa…

Comenteaza acest articol

Lagerfeld la Versailles

by realitatea   1 min
0