Home > Lifestyle > Stiri > Pe cine a sunat GEORGE CLOONEY din inchisoare? Nu vei ghici niciodata!

Pe cine a sunat GEORGE CLOONEY din inchisoare? Nu vei ghici niciodata!

Arestarea lui George Clooney a fost unul dintre cele mai comentate evenimente din acest weekend. Reporterii TMZ l-au abordat pe actor pentru cateva detalii si au pus si intrebarea care statea pe buzele tuturor: cine a fost beneficiarul acelui prim telefon care li se ofera arestatilor?

Unii ar fi putut crede ca este vorba despre iubita lui George Clooney, Stacy Kleiber, ori poate de avocatul sau, managerul sau purtatorul de cuvant, dar, conform actorului, acesta a sunat o alta doamna din viata lui.

Cand reporterul a intrebat cui i-a dat telefon, Clooney a ras si a spus: “Pe mama. Unele lucruri nu se schimba niciodata”.

Starul de 50 de ani a fost arestat vineri, alaturi de tatal sau si de alti fost membrii ai Congesului, dupa ce au trecut de barierele politie la Ambasada Sudanului pentru a protesta fata de criza umanitara din aceasta tara.

Desi Clooney crede ca arestarea lui a fost umilitoare, si-a pastrat simtul umorului. “A fost foarte dur, va imaginati”. George Clooney a fost eliberat in aceeasi zi, dupa ce a platit 100 de dolari amenda.


Comenteaza acest articol

Pe cine a sunat GEORGE CLOONEY din inchisoare? Nu vei ghici niciodata!

by   1 min
0