Tabu
Image default
lifestyle

Psapp la București

Vreți să luați parte la un concert londonez autentic? Mergeți vineri seara, de la ora 21:00 în Studio Martin, unde „Blame it on London”, conceptul de party-uri londoneze importat și la noi, prezintă una dintre cele mai novatoare trupe din Marea Britanie.

Psapp au ieșit de sub umbrela trupelor de nișÇŽ, datorită melodiei „Cosy in the Rocket”, promovată pe coloana sonora a serialului „Gray’s Anatomy”.

Acest succes a atras după el și succesul unor piese ca "Hi", "Trycicle", "Part like Waves".Cei doi copiii adulți, Galia Durant și Carim Classman și-au autointitulat stilul, „toytronica”, datorită jucăriilor pe care le folosec pe post de instrumente – pe care le veți putea vedea și în concert – cu ajutorul cărora obțin triluri jucăușe și sunete vesele și neconvenționale.

Psapp
vor concerta și sâmbătă de la ora 20:00 în clubul Setup din Timișoara!

Concertul
de la București va fi deschis de trupa L’Orchestre de Roche.

Biletele sunt disponibile în rețeaua Bilet.ro, la magazinele Muzica, Flanco Orhideea, Flanco Dorobanti, Flanco Baneasa, Cora Voiaj Pantelimon,Music Shop Batistei și Calea Victoriei, Sala Palatului sau pot fi comandate online pe www.bilet.ro, la prețul de 45 Ron.

În seara concertului, prețul unui bilet va fi de 60 Ron.

ARTICOLE SIMILARE

GERARD BUTLER a parasit-o pe MADALINA GHENEA – iata de ce: FOTO!

CRAZY HORSE Paris la Bucuresti!

Cat a platit MICHAEL JACKSON pentru a scapa de acuzatiile de pedofilie

Heidi Klum, îmbrăcată ca Tom Cruise

realitatea

Scarlett Johansson și Ryan Reynolds vor să adopte

realitatea

TONCIU la PARIS s-a facut de… N-a stiut sa traga apa la WC!

Scrie un comentariu