Tabu
LIFE & LOVEWhat's hot

ROXANA IONESCU vrea sa se marite din nou!

Roxana Ionescu este renumita pentru fizicul ei voluptos, facand sa viseze multi barbati din Romania. Cu toate astea, nu are deloc noroc in acest sens. Sotula inselat-o, imediat dupa nunta, chiar cu nasa de cununie! Roxana a reuşit să treacă peste trauma provocată de un mariaj nefericit. Acum, la un an şi ceva de la divorţ, cea supranumită “Mama Natură” se declară, deşi neoficial, pregătită pentru o nouă căsătorie.
La 28 de ani, Roxana Ionescu e una dintre cele mai sexy femei din România. Cu toate astea, nu are noroc în dragoste.
Timp de un an, începând din vara trecută, Roxana Ionescu s-a bucurat din plin de… burlăcie. Ieşită dintr-un mariaj nefericit, în care a fost înşelată, sexoasa blondă a-nceput să guste din plin viaţa de femeie fără obligaţii, ieşind în cluburi, mergând la toate petrecerile la care a fost invitată şi bucurându-se de atenţia bărbaţilor, care au început să roiască în jurul ei.
Acum, însă… “Mama Natură” dă semne că s-a săturat de mondenităţi şi de singurătate şi vrea să se aşeze la casa ei. Din nou. Nu pentru că e convinsă că va avea mai mult noroc în căsnicie a doua oară, ci dintr-un motiv mult mai pragmatic, scrie www.libertatea.roRoxana-Ionescu 99.
Recent, Roxana şi-a deschis sufletul în faţa unei prietene bune, spunându-i că s-a săturat să muncească şi ar vrea să se mărite cu un bărbat cu bani, care s-o întreţină! Şi asta cât mai repede, că are 28 de ani!
Interesant e că nu se poate spune că Roxana nu munceşte pe rupte. Peste vară, a prezentat la Antena 1 emisiunea de divertisment “Splash! Vedete la apă”, iar acum are o rubrică de sănătate, de două ori pe săptămână, în cadrul matinalului de la Antena 1, “Neatza”, pentru care încasează lunar 1.300 de euro.
În rest, este, din când în când, gazda unor petreceri organizate în cluburile bucureştene, job pentru care e recompensată cu câteva sute de euro.

Fostul soţ a înşelat-o cu naşa lor de cununie

Anul 2012 a fost unul foarte greu pe plan personal pentru “Mama Natură”. Ea a divorţat de Laurenţiu, cu care era căsătorită de şase ani.
Roxana a aflat că soţul ei o înşela chiar cu naşa lor de cununie, cu care se pare că Laurenţiu (foto) a legat relaţia chiar imediat după nunta cu sexoasa blondină.
“Le doresc să fie fericiţi împreună. Eu am ieşit din această căsnicie împăcată. Cred că eu o să merg în Rai şi altcineva, în altă parte”, a declarat recent Roxana.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/roxana-ionescu-isi-cauta-un-barbat-cu-bani-foto-930970#ixzz2gGLdv2jj

ARTICOLE SIMILARE

BIANCA se marita pe 28 septembrie

Congres medical anti-aging

realitatea

Horia Brenciu renunta la “Vocea Romaniei” si pleaca la Antena 1

Cornel Ilie, noua imagine Avon

Dan Capatos i-a pus gând rău Danielei Crudu

ANTONIA vorbește despre frumusețe vs. machiaj

Scrie un comentariu