Tabu
FASHION

Războiul clonelor

2 mii și 2 milioane. De prima cifră de vânzări are nevoie un artist român, de a doua, americanu’. Ca să câștige disc de platină. Åži unul, și altul. Adică dacă-i spui megastarului de România „show me the money” după ce vinde „de platină”, nu-ți poate arăta mai mult de 10.000 de euro. De 100 de ori mai puțin decât colegul lui din LA!

Å¢ineți minte cele de mai sus! Justifică oarecum cele ce urmează… Oamenii care fac imaginea starurilor de România sunt „băieți deștepți”. N-au nevoie de studii, nu se chinuie să previzioneze trendul, nu creează nișe. Nu riscă nimic! Văd ce se vinde în showbiz-ul de milioane de euro și recomandă clienților lor rețete de succes care au „ținut” deja. Åži pun pariu că încă nu v-ați prins că…

Andreea Bănică este Jessica Simpson de Dâmbovița

Blondă-blondă, decolteu la vedere-decolteu la vedere, aproape virgină-aproape virgină (prima, cu aceeași relație de mai bine de un deceniu, a doua, dusă la altar de tatăl care jura cu mâna pe inimă că fiica lui e neprihănită). Jessica face clipuri și campanii de imagine în bikini „boyshort”, Andreea prinde ideea și, de ceva vreme, nu mai iese din modelul ațâțător al anilor ’70, cu aceeași idee de stilism. Strategia e simplă: „cumințenia” vinde, iar fetele fidele care se joacă de-a bombele sexy au șanse mari să devină… celebre!

Andreea Antonescu aka Kylie

Se pare că ideea „echipei” de imagine a pornit de la similitudinile de siluetă. AndreEa are 1,56m iar Kylie, 1,53m. Prima cântărește 46 kg, a doua… niciun gram mai mult sau mai puțin! Åži uite așa a început saga „AndreEa, un alt fel de Dolly “. Au urmat câteva piese cu intervenții electro, o imagine de feminitate delicată și miniaturală și o încercare ratată de look neofuturist. În ultimul an, AndreEa s-a gândit că ar putea fi și… Britney. Cu o copilărie de star și o tinerețe „furată” de celebritate, nu e clar că au atât de multe lucruri în comun? Ați văzut clipul la „Ridică mâinile”? Vi-l recomand…

Monicăi i se pregătește Katie (Holmes)

Amândouă soții dedicate, mame frumoase și fashioniste. O singură problemă. Iri nu e Tom!

Delia Matache nu s-a căsătorit cu Jay-Z

Dar n-ar fi o surpriză dacă mogulul hip-hop ar confunda-o cu nevastă-sa. Åži ea are o siluetă „zemoasă”. Dansează „tribal” fără complexe, știe că un șezut generos e motiv de mândrie și poartă lame, paiete, foarte scurt sau tapat de Bronx cu orice ocazie. Åži cu Matteo… cum rămâne?

Andreea Raicu e indecisă

Folosește „tehnici de comunicare” a la Britney, dar are intenții de imagine marca Kate Moss. De curând, diva a lansat o colecție de tricouri. Åži povestește tuturor că e o găselniță care o ajută să transmită mult mai ușor mesaje presei și publicului. Vă reamintesc că suntem în anul de grație 2008.

Åži că Britney purta tricouri cu mărturisiri și crea trend în 2006! Ipoteza Andreea=Kate e mult mai la îndemână… Modelmodel, logodnic „rock star”-logodnic (ok, -ex) „rock star”, efort de „fashion icon”-nonșalanță de „fashion icon”. Dar Kate are ceva în plus… Milioanele din cont, voluptatea singurătății și notorietate globală!

Cărțile negre sunt toate la fel…toate au rețetar de tortură, povețe despre manipulare și finaluri cu genocid.

Succesul editorial autohton al începutului de an a fost o carte cu coperte negre. Promovată prin execuții publice, a anticipat sfârșituri triste și, din păcate, a reușit să… manipuleze! „Manualul de stil” al Danei Budeanu a dat lovitura. Iar autoa – rea a creat cel mai notoriu polițist al mo – dei din România. Mi-am dorit mult cartea…

Am așteptat al doilea tiraj editat (pe primul l-am ratat), am stat cuminte la coada de la casa de marcat și fericită, am pus mâna pe comoară! Când am privit-o drept în ochi, mi s-a părut că o știu de-o viață. Dar m-am înșelat. O știam doar de-un an. Era la fel de neagră, de cartonată și de fashion. Doar că era în limba engleză, era a Ninei Garcia de la Elle USA și se numea sincer „Little Black Book of Style”. Nu mai scriu nimic. Vă las să vă uitați la poze. V-ați prins? Ciao!

Articol publicat in suplimentul de octombrie al revistei Tabu: Trendsetter

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle, ținute de 37.000 $ în doar o singură zi, în timpul vizitei din Irlanda

Andreea Damian

Ochelari de diva de la Roberto Cavalli

realitatea

Street fashion: Gabriela

realitatea

Cum să adopți ruginiul, cea mai modernă culoare pentru începutul anului școlar

Andreea Damian

Ia românească – mai mult decât o poveste

realitatea

Louis Vuitton își joacă bine cartea cu Léa Seydoux pentru noua colecție Cruise

Andreea Damian

Scrie un comentariu