Tabu
LIFESTYLE

Alt roman care s-a ARUNCAT pe geam!

Dupa ce, joi, o blonda s-a aruncat de la etajul 17 al hotelului Inercontinental, alt roman s-a defenestrat! Decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor de la Universitatea “Babeş-Bolyai” din Cluj, Dumitru Matiş, care s-a aruncat, sâmbătă, de la etajul imobilului în care locuia, este intubat şi ventilat mecanic, prognosticul medicilor fiind rezervat. Directorul de îngrijiri al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, Monica Costin, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că Dumitru Matiş se află internat la Secţia de Terapie Intensivă a Clinicii de Chirurgie nr. I, fiind stabilizat hemodinamic.”Pacientul în vârstă de 61 de ani adus, sâmbătă, la UPU a fost transferat ulterior pe Secţia de Terapie Intensivă a Clinicii de Chirurgie nr. I din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj şi a fost stabilizat hemodinamic. Este intubat şi ventilat mecanic, fiind monitorizat de medici. Prezintă un traumatism cranio-cerebral minor, fractură de coloană lombară, fractură de coastă, fractură de bazin. Prognosticul este rezervat”, a spus Costin. Potrivit acesteia, medicii vor aştepta cel puţin 48 de ore de la internare, după care vor decide în ce măsură pacientul poate fi supus unei intervenţii chirurgicale.
Decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor de la Universitatea “Babeş-Bolyai” din Cluj, Dumitru Matiş, s-a aruncat, sâmbătă, de la etajul imobilului în care locuia, iar poliţiştii iau în calcul varianta unei sinucideri.
Surse din cadrul UBB declarau, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că Dumitru Matiş ar mai fi avut în trecut alte două tentative de suicid.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: https://www.realitatea.net/#ixzz2L9LCpX9N

ARTICOLE SIMILARE

Drama lui Andi Moisescu! Nu stie ce s-a intamplat cu tatal lui, care l-a parasit cand era mic!

Ce sexy e sefa de la Yahoo! A pozat pentru Vogue

realitatea

S-a destramat cel mai cunoscut cuplu de sportivi! Motivul este incredibil de stupid!

Taxele și impozitele cresc în București. Cât vom achita de la 1 ianuarie 2024

Andreea Damian

Cafeaua, remediu împotriva cancerului ovarian

realitatea

Update: A MURIT!!! Liposuctie nereusita?

Scrie un comentariu