Tabu
Image default
LIFESTYLE

Camelia Sucu, emotii mari inainte de nunta fiicei sale!

Nunta mare vara aceasta in familia Sucu. La sfarsitul lunii august, Ioana Sucu, fata cea mare a Cameliei Sucu, va merge la altar alaturi de alesul sau.

In mod normal, evenimentul ar trebui sa fie motiv de mare bucurie in familia afaceristei. Dar, pentru ca pana in acest moment detaliile nuntii nu au fost inca stabilite si exista si alte prioritati, Camelia Sucu are emotii: “Nunta o sa aiba loc pe 30 august, in Bucuresti, insa nu stim locatia. Suntem in focul pregatirilor, dar cum fiica mea a terminat ieri facultatea, cea de-a doua facultate – Dreptul, si saptamana viitoare avem licenta, abia dupa aceea o sa putem sa ne ocupam de nunta. Avem emotii, dar ne tinem tari, nu aratam”, a declarat Camelia Sucu pentru wowbiz.ro.

Soacra mica pentru a doua oara in viata sa, Camelia Sucu are un motiv pentru a-si face temeri in privinta nuntii, in urma cu doi ani, la nunta fiicei sale, Cristina, mireasa ramanand cu cateva zile inainte fara locatie pentru eveniment. Se intampla in vara lui 2012. Camelia Sucu rezervase din vreme Palatul Snagov pentru nunta fiicei sale, Cristina. Intre timp insa, cand totul era aranjat si batut in cuie, afacerista s-a trezit ca cei de la RA-APPS au reziliat contractul si au “eliberat” locatia selecta pentru a-i face loc lui Traian Basescu si fiicei sale, Elena, care se marita si isi chema acolo cei 500 de invitatii de seama.

ARTICOLE SIMILARE

S-a deschis cea mai modernă maternitate privată din România

realitatea

Ce și cum trebuie să gătim pentru a mânca mai sănătos

Andreea Damian

Bebelusa Cristina e gravida in 8 luni, dar nu s-a ingrăsat deloc

A facut 19 operatii estetice pentru a arata ca Superman

ANDA ADAM – implicata intr-o noua relatie cu un barbat misterios! FOTO!

Incearca retete traditionale si populare italienesti ce pot fi preparate si acasa

realitatea

Scrie un comentariu