Home > Lifestyle > Camelia Sucu, emotii mari inainte de nunta fiicei sale!

Camelia Sucu, emotii mari inainte de nunta fiicei sale!

Nunta mare vara aceasta in familia Sucu. La sfarsitul lunii august, Ioana Sucu, fata cea mare a Cameliei Sucu, va merge la altar alaturi de alesul sau.

In mod normal, evenimentul ar trebui sa fie motiv de mare bucurie in familia afaceristei. Dar, pentru ca pana in acest moment detaliile nuntii nu au fost inca stabilite si exista si alte prioritati, Camelia Sucu are emotii: “Nunta o sa aiba loc pe 30 august, in Bucuresti, insa nu stim locatia. Suntem in focul pregatirilor, dar cum fiica mea a terminat ieri facultatea, cea de-a doua facultate – Dreptul, si saptamana viitoare avem licenta, abia dupa aceea o sa putem sa ne ocupam de nunta. Avem emotii, dar ne tinem tari, nu aratam”, a declarat Camelia Sucu pentru wowbiz.ro.

Soacra mica pentru a doua oara in viata sa, Camelia Sucu are un motiv pentru a-si face temeri in privinta nuntii, in urma cu doi ani, la nunta fiicei sale, Cristina, mireasa ramanand cu cateva zile inainte fara locatie pentru eveniment. Se intampla in vara lui 2012. Camelia Sucu rezervase din vreme Palatul Snagov pentru nunta fiicei sale, Cristina. Intre timp insa, cand totul era aranjat si batut in cuie, afacerista s-a trezit ca cei de la RA-APPS au reziliat contractul si au “eliberat” locatia selecta pentru a-i face loc lui Traian Basescu si fiicei sale, Elena, care se marita si isi chema acolo cei 500 de invitatii de seama.

Articole asemanatoare
nunta
Cum îți planifici nunta în toiul epidemiei COVID-19
restaurant
Cum alegi un restaurant pentru un eveniment important în anul 2020?
Fotografiile de nuntă ale lui Blake Lively și Ryan Reynolds sunt interzise pe Pinterest
Ce se mai vede pe Youtube: nunți cu animatoare semidezbrăcate alături de bunica și junior

Comenteaza acest articol

Camelia Sucu, emotii mari inainte de nunta fiicei sale!

by   1 min
0