Home > Agenda > Sărbătoritul zilei de 5 septembrie

Sărbătoritul zilei de 5 septembrie

Astăzi, de-a lungul istoriei, au venit pe lume: Ludovic al VIII-lea, Ludovic al XIV-lea, Jesse James (banditul, nu ex-ul Sandrei Bullock), Raquel Welch, Werner Herzog, Freddie Mercury, Michael Keaton, Rose McGowan.

Raquel Welch. Despre dumneaei vom vorbi azi. Numele adevărat al actriţei este de Jo Raquel Tejada. S-a născut pe 5 septembrie 1940 în Chicago, Statele Unite ale Americii. Copilăria i-a fost influenţată de religia presbiteriană şi continuă să meargă în fiecare dumină la biserică şi în ziua de astăzi. A vrut să fie artistă încă de mică şi a început să ia lecţii de balet. A renunţat destul de repede pentru că profesorul ei i-a spus că nu are corpul potrivit pentru acestă artă.

Înainte de a deveni cunoscută a prezentat meteo la o televiziune locală din San Diego. Începând cu 1965 a primit mai multe roluri principale, iar celebritatea absolută a venit un an mai târziu când a apărut în “One Million Years B.C.” (cunoscut la noi ca Loana) în care ea apărea purtând un bikini de blană. Preistoric, deh!

Articole asemanatoare
Nuduri SENZATIONALE de colectie: Sex-simboluri de altadata
“Suntem cu totii obsedati sexuali pasionati de pornografie”
Sarbatoritul zilei de 28 februarie
Sarbatoritul zilei de 27 ianuarie

Comenteaza acest articol

Sărbătoritul zilei de 5 septembrie

by realitatea   1 min
0