Tabu
CULTURESlider

Un spectacol dumnezeiesc la Teatrul Nou

Dumnezeu coboară pe Pământ cu îngerii săi preferați, Mihail și Gabriel. Nemulțumit de anumite interpretări și comportamente, vine să dea răspunsuri și noi legi.

Te-ai întrebat vreodată dacă Dumnezeu aude rugăciunile tale? Ai vrut mereu să afli ce a fost mai întâi, oul sau găina? N-ai înțeles de ce echipa ta de fotbal a ratat acel penalty? Nu înțelegi de ce au existat războaie? De ce Italia este în formă de cizmă iar Romania în formă de pește? Ce îi place lui Dumnezeu să facă în timpul liber? Câți copii are?

Dacă ai răspuns cu „da”, atunci e clar că trebuie să primești niște răspunsuri, iar Dumnezeu vine special la Teatrul Nou, miercuri, 14 iulie, cu îngerii săi, ca să prezinte noua versiune a celor zece porunci.

Regia: Iulia Alexandra Neacşu

Cu: Cristian Ioniță, Eduard Cîrlan și Dragoș Gheorghieș

Spectacol interzis sub 12 ani!

Reprezentația are loc miercuri, 14 iulie, în sala de spectacole a Teatrului Nou.

MĂSURI și REGULI privind accesul la spectacol, la interior

  • Accesul în sala de spectacol se face cu 20 de minute înainte de începerea spectacolului, astfel încât până la ora începerii să poată fi luate toate măsurile și realizate toate formalitățile organizatorice, în acord cu normele în vigoare.
  • Din motive legate de siguranța dumneavoastră și a echipei artistice, după ora începerii spectacolului accesul NU mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea.Purtarea măștii (medicală / nonmedicală) este obligatorie pe toată durata evenimentului, începând cu intrarea în sala de spectacole, până la părăsirea clădirii. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul. Conform reglementărilor în vigoare, persoanele care refuză purtarea măștii de protecție NU pot intra la eveniment.
  • Teatrul își rezervă dreptul de a efectua la intrare un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) şi temperatură mai mare de 37,3°C.
  • Termoscanarea se va face de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în teatru.
  • Organizarea spațiului de joc și a sălii respectă întocmai măsurile de distanțare stabilite prin Ordinul Comun al Ministerului Culturii și Ministerului Sănătății. Locurile din sală se ocupă cu păstrarea câte unui scaun liber între spectatori. Regula se aplică și grupurilor de două sau mai multe persoane. Excepție de la această regulă fac doar adulții care însoțesc minori sub 12 ani; numărul maxim de persoane care pot ocupa locuri alăturate este de 1 adult și 2 copii minori cu vârste de până la 12 ani.
  • Pe durata desfășurării spectacolului, nu este permis consumul de alimente și băuturi alcoolice. Este permis consumul de apă și băuturi răcoritoare exclusiv din recipiente individuale, bine închise, cu capac.

ARTICOLE SIMILARE

Chef Sorin Bontea prezintă rețeta sa de pulpă de miel la cuptor pentru masa de Paște

Andreea Damian

Emma Thompson renunță la un film din cauza lui John Lasseter, tăticul „Toy Story”

Andreea Damian

6 uleiuri naturale care estompează ridurile fine

Andreea Damian

De ce primăvara este momentul perfect pentru rinoplastie

Andreea Damian

La film, avanpremiera lunii aprilie

realitatea

„Victorie” pentru Britney Spears: a ieșit de sub curatela tatălui ei

Andreea Damian

Scrie un comentariu