Tabu
CULTURESlider

Când începe „Românii au talent” 2022 și cine sunt jurații

Telespectatorii nu mai au mult de așteptat până la premiera noului sezon „Românii au talent”, care va fi difuzat la începutul lunii februarie. Sezonul 12 va debuta vineri, 4 februarie 2022, la Pro TV.

După ce Florin Călinescu și Alexandra Dinu au părăsit masa juraților, doi dintre cei mai apreciați actori i-au înlocuit. Este vorba despre Mihai Bobonete și Dragoș Bucur.

Dragoș Bucur este entuziasmat de faptul că se află la masa juriului în acest sezon.

„Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare şi un simţ al umorului foarte dezvoltat, aşa că o emisiune care să caute şi să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent şi să fiu în juriu alături de Andra, Andi şi Bobo.”, a declarat prezentatorul de la „Visuri la cheie”.

Și Mihai Bobonete se declară entuziasmat de rolul său. „Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte.

Pe colegii jurați îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, și simt că ne vom distra foarte tare. Abia aștept să mă distreze și pe mine altcineva pentru că, de obicei, eu fac lumea să râdă. Acum sunt în fața scenei și aștept să văd ce înseamnă să fii român talentat.”, a mărturisit actorul din „Las Fierbinți”.

ARTICOLE SIMILARE

Femeile nu au vorbit prea mult în filmele anului 2019 – studiu

Andreea Damian

Ce aniversare au avut parte Felix și Mihaela Rădulescu

Tabu Tabu

Scoala romaneasca si lipsa placerii de invatare

realitatea

Cu ce se ocupă Gina Pistol după ce a demisionat din televiziune

Andreea Damian

TOP 10 vedete care si-au pierdut virginitatea la o varsta frageda

realitatea

Cum se pregătește Dana Rogoz de naștere în plină pandemie

Tabu Tabu

Scrie un comentariu