Tabu
LIFE & LOVE

Zodiile care sunt egoiste în pat. Află de cine să te ferești!

Unele persoane sunt pur și simplu egoiste în pat, deoarece își doresc să simtă mai multă plăcere și nu le pasă prea mult de partenerul lor. Dar nu este o mare problemă când ești tânăr, pentru că atunci experimentezi sexul, plăcerea.

Nu poate fi niciodată prea distractiv dacă ai un partener care este mult prea egoist în pat. Poate distruge toată emoția și plăcerea din timpul sexului. Și așa, iată câteva dintre semnele zodiacale care sunt destul de egoiste în pat.

Săgetător

Nu sunt cu adevărat înclinați spre angajament și relații, așa că aspiră să obțină tot ce este mai bun din relațiile ocazionale. Acești nativi pot fi foarte imprevizibili când vine vorba de sex și pot fi, de asemenea, foarte capricioși imediat după ce au făcut sex.

Capricorn

Sunt foarte meticuloși în fiecare aspect al vieții, inclusiv în pat. Le va plăcea dacă partenerul lor li se dăruiesc, astfel încât Capricornii să-i poată domina în orice mod posibil. Le place să fie superiori în timpul sexului.

Berbec

Toate sunt despre ei înșiși. Le place să-și facă plăcere și nu se vor gândi la nimeni altcineva înaintea lor. Sunt obsedați de propriul sine. Așadar, ei preferă să se concentreze pe a obține cea mai mare plăcere în pat, mai degrabă decât să se îngrijească de partenerul lor.

Fecioară

Nativii în Fecioară se mândresc cel mai mult cu abilitățile lor. Și dacă este vorba despre experiențele și abilitățile lor în pat, atunci Fecioarele știu să domnească peste toți ceilalți. Le place să fie cei care controlează plăcerea lor și caută cea mai înaltă formă de plăcere.

Leu

Leii pot deveni cu adevărat egoiști în pat, chiar dacă majoritatea oamenilor cred că sunt amabili, senzuali și iubitori. Ei se așteaptă ca partenerul lor să le facă plăcere și să le mulțumească mai mult decât pot ei înșiși. Întotdeauna vor lumina reflectoarelor.

ARTICOLE SIMILARE

10 povești incredibile despre sex

realitatea

Zodiile care ar putea deveni ucigaşi în serie. Semnele la care ar trebui să fii atent

Andreea Damian

Trump, bătut și legat de o femeie, într-o reclamă controversată

Andreea Damian

Cele mai lăudăroase zodii. Le place să-ți fluture în nas reușitele și bogăția lor

Andreea Damian

Bluechat sau mesaje erotice între necunoscuți

realitatea

Zodiile care-ți frâng inima într-o relație. Cele care rănesc cel mai des și de ce o fac

Andreea Damian

Scrie un comentariu