Tabu
Image default
BEAUTY

Care este produsul esențial de folosit iarna pentru o piele perfectă

Iarna, pielea noastră este mai ușor atacată și, prin urmare, îi lipsește hidratarea și nutriția. Cu acest produs, senzația de uscăciune și etanșeitate trece repede.

Frigul de iarnă este una dintre cele mai dăunătoare agresiuni externe pentru pielea noastră. Cine nu a suferit niciodată de roșeață, constrângere, uscăciune a pielii și alte mâncărimi în timpul iernii? Pentru a contracara aceste efecte, trebuie să ne înarmam cu o rutină eficientă și bogată de îngrijire a pielii, pentru a oferi pielii noastre hidratarea și nutriția de care are nevoie. Pentru aceasta, există tratamente țintite iarna pentru tenul gras, pielea uscată și chiar pielea sensibilă, dar dacă există un element de adoptat în rutina ta indiferent de tipul tău de ten, acesta este balsamul demachiant.

De ce să integrăm în rutina de iarnă un balsam demachiant?

Dacă ți-am spune despre beneficiile uleiului pentru a te demachia, s-ar părea că balsamul este o alternativă ideală pentru rutina ta de îngrijire a pielii, dar de ce? În primul rând, este un produs mai bogat decât orice alt produs de curățare (șervețele, lapte demachiant, apă micelară etc.). Conține o componentă uleioasă (ulei de floarea soarelui, ulei de jojoba, ulei de migdale dulci, ulei de cocos etc.), cu condiția să se folosească o variantă „verde”, adică una ale cărei componente sunt vegetale și nu sintetice.

Balsamul dizolvă impuritățile pielii tale (machiaj, sebum, poluare, murdărie etc.), oferind în același timp confort, hidratare și nutriție pielii tale. În plus, este ușor de utilizat. Doar luați o cantitate mică și încălziți-o cu mâinile înainte de a o aplica pe piele, masând toată fața (chiar și pleoapele). Apoi, curățăm totul cu apă curată. Este practic și ecologic, pentru că nu folosim șervețele sau dischete de bumbac pentru demachiere , nu-i rău, nu?

Dacă acest produs este recomandat în principal tenului sensibil, mai predispus la agresiunea frigului, este posibil să îl folosești pe toate tipurile de ten.

ARTICOLE SIMILARE

Crema electrizantă

realitatea

Frumusețea din spatele gratiilor: de ce contează machiajul pentru prizoniere

Andreea Damian

Ce trebuie să știi despre scrubul facial

realitatea

Nail Art pentru câini?

IULIANA LUCIU nu recunoaste ca are silicoane! FOTO!

COQUETTE Beauty Clinique, acum si in Constanța, Tulcea, Brăila și Galați

realitatea

Scrie un comentariu