Tabu
PEOPLESlider

Raluka, de o sinceritate uluitoare: „Am înșelat. Și o să mai înșel”

Raluka a fost invitata lui Damian Drăghici, în podcastul său, unde a făcut dezvăluiri incendiare despre viața sa personală. Vedeta este foarte discretă în ceea ce privește viața intimă, prin urmare cele mai recent declarații au luat prin surprindere pe toți.

Artista a recunoscut că în momentul de față este o femeie singură. A mai dezvăluit și cum este ea atunci când e implicată într-o relație.

„Am făcut multe tâmpenii din dragoste, sunt impulsivă. Și mai sunt în stare, îmi asum aceleași lucruri atunci când iubesc. Am și înșelat! Și am impresia că o să mai înșel în viața mea”, a spus artista.

Cum arată pentru Raluka bărbatul ideal

„Bărbatul ideal trebuie să fie un om bun. Avem o problemă în ziua de azi, femeile au devenit independente și puternice, iar bărbații invers. Când sunt îndrăgostită, nu mi-e foame, nu mi-e somn, e cel mai frumos sentiment din lume. E ca un drog”, a mărturisit Raluka în cadrul podcast-ului.

Cântăreața originară din Deva i-a mărturisit lui Drăghici că face eforturi pentru a-și îmbunătăți calitățile: „Încerc să fiu din ce în ce mai bună, ca om și ca artist. Asta știu eu despre mine. Din păcate, mi-aș dori să fiu mai mult personaj. Să fiu cool, drăguță, mereu cu zâmbetul pe buze. Nu prea îmi place să fiu vulnerabilă, oamenii nu prea știu cine sunt eu. Îmi este frică de întuneric, aș putea face infarct, dacă se sting toate luminile aici, în platou. Încerc să-mi înving fricile”.

ARTICOLE SIMILARE

Michelle Obama, apariție „sclipicioasă” în cizme de 4.000 de dolari

Andreea Damian

Fashion alert! Afla care este cel mai cool item pe care trebuie sa il ai ASAP!

realitatea

Locuri magice in Bucuresti – Episodul 2

realitatea

Când va avea loc nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu

Tabu Tabu

Nu astepta sa treaca sarbatorile! Apuca-te de sala acum!

realitatea

Putin a mizat mai mult pe alegătoare în 2018 deşi încurajează misoginismul

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu