Tabu
PEOPLESlider

Americanu’ din „La bloc”, operat pe cord deschis. Cum se simte Emil Mitrache

Emil Mitrache, cunoscut ca Americanu’ din serialul românesc „La bloc”, a fost operat pe cord deschis. Un prieten i-a salvat viața și i-a dat banii necesari pentru intervenția chirurgicală.

Invitat la podcastul „Acasă la Măruță”, Emil Mitrache a dezvăluit că în urmă cu un an a suferit o operație pe cord deschis. Actorul a descoperit întâmplător afecțiunea de care suferea și a avut nevoie imediat de intervenție chirurgicală. În urma unui control de rutină, el a aflat că are aorta mărită și trebuia să fie operat pentru a nu-și pune viața în pericol. La un an de când a aflat de problemele de sănătate, Americanu din serialul „La bloc” se simte foarte bine.

„Am avut o intervenție pe cord deschis. Fac acum un an. Și dacă nu descopeream întâmplător, nu mai stăteam de vorbă la ora asta. Am descoperit întâmplător, da. Am avut aorta mărită. Du-te și fă și tu niște analize. Nu aveam nimic. Ăsta este criminalul tăcut… Nu te doare… Decât se rupe și într-un minut ai murit. Am o clinică lângă mine, m-am dus. Vă recomand să mergeți să la un medic cardiolog chirurg. Am făcut CT-ul, mi-a ieșit, e măricică (58-60). În două luni se mărise cam 7-8 mm”, a declarat Emil Mitrache, la podcastul Acasă la Măruță.

Operația a costat în jur de 10.000 de euro, iar un prieten s-a oferit să îi plătească el intervenția. Banii nu erau deloc puțini, astfel că el nu ar fi avut această sumă pentru operația la inimă. Intervenția chirurgicală a durat aproximativ 8 ore.

După ce a aflat de problemele de sănătate pe care le avea, Emil Mitrache a renunțat la țigări. În cadrul podcast-ului, actorul a spus că problemele pe care le-a avut la inimă sunt genetice, el nefăcând niciodată excese. După intervenție, Americanu din serialul românesc „La bloc” se simte foarte bine, ca și cum nici nu ar fi avut vreodată probleme medicale.

ARTICOLE SIMILARE

Românii sunt cei mai săraci angajaţi din UE, muncim mult şi degeaba

Dora Constantinovici

Războiul continuă. Angelina Jolie și Brad Pitt se luptă pentru castelul în care s-au căsătorit

Andreea Damian

Coșmarul naționalei de fotbal feminin: jucătoarele prind lotul dacă fac sex cu șefii din federație

Andreea Damian

Alexandru Arşinel, internat la Terapie Intensivă. Care e starea sa de sănătate

Andreea Damian

Cum a schimbat haosul anului 2020 cântecul verii

Andreea Damian

Cum arată Ramona Olaru fără machiaj și fără filtre. Admiratorii au felicitat-o pentru curaj – FOTO

Andreea Damian

Scrie un comentariu