Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Madonna va regiza filmul despre viaţa ei

madonna

Madonna va regiza filmul despre viaţa şi cariera ei scris împreună cu Diablo Cody, cineast premiat cu Oscar pentru „Juno” (2007), potrivit Variety.

Cu o carieră muzicală de cinci decenii, timp în care s-a reinventat de mai multe ori, dar şi cu câteva roluri în film, cântăreaţa îşi va regiza propria călătorie din mahalaua newyorkeză până pe culmile gloriei.

De obicei, starurile ale căror poveşti stau la baza unor filme se implică adiacent în proiecte, aşa cum a fost cazul „Bohemian Rhapsody” şi „Rocketman”, spre exemplu, din acest motiv decizia Madonnei este neobişnuită.

Filmul, care nu are încă un titlu, va fi produs de Universal Pictures. Nu sunt cunoscute încă programul de producţie şi distribuţia.

„Vreau să redau călătoria incredibilă în care m-a purtat viaţa ca artist, muzician, dansator – o fiinţă umană care încearcă să îşi găsească drumul în acestă lume. Punctul central al acestui film va fi mereu muzica. Muzica m-a făcut să merg înainte şi arta m-a ţinut în viaţă. Sunt atât de multe poveşti nespuse şi motivante şi doar eu le pot spune cel mai bine”, a transmis Madonna.

La începutul lunii august, Madonna a dezvăluit într-o înregistrare video publicată pe Instagram că lucrează la scenariu împreună cu Diablo Cody.

ARTICOLE SIMILARE

Noua Zeelandă a câștigat respectul mondial pentru că va reduce emisiile de carbon la zero până în 2050

realitatea

Această vitamină te ajută să slăbești și să obții un abdomen plat

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei de 15 martie

realitatea

Cum arată cea mai scumpă casă din lume. Costă jumătate de miliard de dolari. FOTO

Andreea Damian

Efectele „benefice” ale epidemiei de coronavirus

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Scrie un comentariu