Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESlider

Madonna va regiza filmul despre viaţa ei

Madonna va regiza filmul despre viaţa şi cariera ei scris împreună cu Diablo Cody, cineast premiat cu Oscar pentru „Juno” (2007), potrivit Variety.

Cu o carieră muzicală de cinci decenii, timp în care s-a reinventat de mai multe ori, dar şi cu câteva roluri în film, cântăreaţa îşi va regiza propria călătorie din mahalaua newyorkeză până pe culmile gloriei.

De obicei, starurile ale căror poveşti stau la baza unor filme se implică adiacent în proiecte, aşa cum a fost cazul „Bohemian Rhapsody” şi „Rocketman”, spre exemplu, din acest motiv decizia Madonnei este neobişnuită.

Filmul, care nu are încă un titlu, va fi produs de Universal Pictures. Nu sunt cunoscute încă programul de producţie şi distribuţia.

„Vreau să redau călătoria incredibilă în care m-a purtat viaţa ca artist, muzician, dansator – o fiinţă umană care încearcă să îşi găsească drumul în acestă lume. Punctul central al acestui film va fi mereu muzica. Muzica m-a făcut să merg înainte şi arta m-a ţinut în viaţă. Sunt atât de multe poveşti nespuse şi motivante şi doar eu le pot spune cel mai bine”, a transmis Madonna.

La începutul lunii august, Madonna a dezvăluit într-o înregistrare video publicată pe Instagram că lucrează la scenariu împreună cu Diablo Cody.

ARTICOLE SIMILARE

Uptown Esthetics, clinica medicală unde vei simți tinerețea pe pielea ta! Trăsăturile naturale, redefinite de luxul suprem

Tabu Tabu

Greşeli frecvente pe caniculă. De ce este bine să eviți dușurile reci

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei de 11 aprilie

realitatea

Un concert nud

Ediție specială de CineClub NexT

realitatea

Despărțire neașteptată la final de an! Feli Donose şi tatăl fetiței ei și-au spus „Adio”

Andreea Damian

Scrie un comentariu