Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Madonna va regiza filmul despre viaţa ei

Madonna va regiza filmul despre viaţa şi cariera ei scris împreună cu Diablo Cody, cineast premiat cu Oscar pentru „Juno” (2007), potrivit Variety.

Cu o carieră muzicală de cinci decenii, timp în care s-a reinventat de mai multe ori, dar şi cu câteva roluri în film, cântăreaţa îşi va regiza propria călătorie din mahalaua newyorkeză până pe culmile gloriei.

De obicei, starurile ale căror poveşti stau la baza unor filme se implică adiacent în proiecte, aşa cum a fost cazul „Bohemian Rhapsody” şi „Rocketman”, spre exemplu, din acest motiv decizia Madonnei este neobişnuită.

Filmul, care nu are încă un titlu, va fi produs de Universal Pictures. Nu sunt cunoscute încă programul de producţie şi distribuţia.

„Vreau să redau călătoria incredibilă în care m-a purtat viaţa ca artist, muzician, dansator – o fiinţă umană care încearcă să îşi găsească drumul în acestă lume. Punctul central al acestui film va fi mereu muzica. Muzica m-a făcut să merg înainte şi arta m-a ţinut în viaţă. Sunt atât de multe poveşti nespuse şi motivante şi doar eu le pot spune cel mai bine”, a transmis Madonna.

La începutul lunii august, Madonna a dezvăluit într-o înregistrare video publicată pe Instagram că lucrează la scenariu împreună cu Diablo Cody.

ARTICOLE SIMILARE

CONCURS INCHEIAT: Castiga unul din cele 5 seturi de masti 7th Heaven!

realitatea

Ce aniversare specială a avut loc în familia Adelinei Pestrițu

Tabu Tabu

Rod Stewart a construit timp de 23 de ani un oraș feroviar miniatural

realitatea

Peștii și creveții vor fi recrutați și transformați în spioni subacvatici – Agent Crevete la raport

realitatea

Schimbările climatice au adăugat 4 grade Celsius valului de căldură din luna iunie

Andreea Damian

Reteta de toamna – Budinca de ciuperci

realitatea

Scrie un comentariu