Home > Agenda > Fii Bine cu Tine – trauma psihică nu înseamnă o sentință la nefericire

Fii Bine cu Tine – trauma psihică nu înseamnă o sentință la nefericire

Pe data de 2 noiembrie 2013 va avea loc conferința Fii Bine cu Tine, conform Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei (ISTT). Evenimentul este parte a Conferinței Naționale de Psihotraumatologie, ediţia a II-a, și va avea tema ”Fii bine cu tine în cuplu, în familie, cu copiii”. Sunt invitați să participe toți cei care își doresc cunoaştere ştiinţifică de calitate, în termeni ce pot fi înţeleşi şi, mai ales, aplicaţi ulterior în viaţa lor.

ISTT a inițiat conferința Fii bine cu tine pentru a oferi oamenilor prilejul de a descoperi cum să-şi facă viaţa mai bună colaborând cu psihologi specializați în lucrul cu trauma. Publicul va întâlni cu 9 psihologi experimentați care vor conduce 2 sesiuni plenare interactive și 6 ateliere de lucru.  Conferința va fi deschisă de Bogdan Cezar Ion cu prelegerea Podul de piatră s-a dărâmat și va continua cu o serie de 6 ateliere desfășurate în paralel, două câte două.

Conferința Fii Bine cu Tine are loc sâmbătă, 2 noiembrie, la sed (Șoseaua Panduri nr 90). Înscrierile se pot face online, la numărul de telefon 0735 226 936 sau la conferinta@psihotrauma.ro. Până pe 15 octombrie, tariful este de 80 de lei, iar după această dată este de 120 de lei.

Partenerii media ai evenimentului sunt Radio Itsy BitsyTVR, revista Avantaje, revista PsychologiesSenso TV Sănătate. Evenimentul este susținut de Editura Trei și Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București.

Articole asemanatoare
Invitație la o “Cină cu ficat și inimă” de Mihaela Apetrei
Surpriză neplăcută pentru fanii Electric Castle: Damian Marley apare în ziua 0
Femeia lider va fi premiata la Cluj-Napoca
Creeaza-ti ANUL 2016!

Loading...

Comenteaza acest articol

Fii Bine cu Tine – trauma psihică nu înseamnă o sentință la nefericire

by   1 min
0