Tabu
CULTURE

Fii Bine cu Tine – trauma psihică nu înseamnă o sentință la nefericire

Pe data de 2 noiembrie 2013 va avea loc conferința Fii Bine cu Tine, conform Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei (ISTT). Evenimentul este parte a Conferinței Naționale de Psihotraumatologie, ediţia a II-a, și va avea tema ”Fii bine cu tine în cuplu, în familie, cu copiii”. Sunt invitați să participe toți cei care își doresc cunoaştere ştiinţifică de calitate, în termeni ce pot fi înţeleşi şi, mai ales, aplicaţi ulterior în viaţa lor.

ISTT a inițiat conferința Fii bine cu tine pentru a oferi oamenilor prilejul de a descoperi cum să-şi facă viaţa mai bună colaborând cu psihologi specializați în lucrul cu trauma. Publicul va întâlni cu 9 psihologi experimentați care vor conduce 2 sesiuni plenare interactive și 6 ateliere de lucru.  Conferința va fi deschisă de Bogdan Cezar Ion cu prelegerea Podul de piatră s-a dărâmat și va continua cu o serie de 6 ateliere desfășurate în paralel, două câte două.

Conferința Fii Bine cu Tine are loc sâmbătă, 2 noiembrie, la sed (Șoseaua Panduri nr 90). Înscrierile se pot face online, la numărul de telefon 0735 226 936 sau la [email protected]. Până pe 15 octombrie, tariful este de 80 de lei, iar după această dată este de 120 de lei.

Partenerii media ai evenimentului sunt Radio Itsy BitsyTVR, revista Avantaje, revista PsychologiesSenso TV Sănătate. Evenimentul este susținut de Editura Trei și Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București.

ARTICOLE SIMILARE

DJ Fresh – Gold Dust

realitatea

Sentimentul Koop

realitatea

Regizorul „Fifty Shades of Grey” face un biopic despre Amy Winehouse

Andreea Damian

Cum ne-ar ajuta săptămâna de lucru mai scurtă să rezolvăm criza climatică?

Andreea Damian

„Grijă pentru copii” – noua campanie Dorna în sprijinul copiilor născuţi prematur

Bebe Rexha îl critică pe producătorul de muzică sexist care a spus că este „prea bătrână pentru a fi sexy”

realitatea

Scrie un comentariu