Tabu
Image default
CULTURESlider

Cum îmi găsesc jumătatea? Atelier online de dating

Începând cu data de 22 iunie, Fundația Calea Victoriei vă invită să participați la atelierul online de dating: „Cum îmi găsesc jumătatea?”.

Întâlnirile au loc zilnic, marţi 22, miercuri 23, joi 24, vineri 25 iunie, de la 19.00-21.00.

Modelele de cuplu observate în copilărie sunt cele pe care inconştient avem cele mai mari şanse să le repetăm în propria viaţă, dacă pe parcurs nu construim conştient modele funcţionale pentru fiecare dintre noi.

Cum reuşim să ne oglindim cât mai autentic în relaţie cu o persoană despre care am decis că este cea mai importantă în viaţa noastră şi că vrem să formăm un cuplu cu ea? Vă propun ca acesta să fie obiectivul principal al întâlnirilor noastre.

Pentru că acesta este un curs practic, vom analiza prin roleplay-uri (la alegerea participanţilor) cât şi prin urmărirea unor fragmente de film, mai multe puncte de atracţie referitoare la comunicarea autentică în cuplu.

Temele celor patru întâlniri

  1. Ce spun despre mine la prima întâlnire şi cum îl descifrez pe celălalt. Care sunt indicatorii care îmi arată dacă acesta este cuplul în care vreau să rămân. Cum amorsez o relaţie şi cum fac diferenţa între un transfer erotic şi interesul asumat pentru relaţie?
  2. Seducţia în mesaje nonverbale. O abordare introvertă a relaţionării. Mai clar ce nu spunem în cuvinte, dar comunicăm detaliat subliminal.
  3. Tipuri de relaţii şi tipuri de iubire şi comunicarea eficientă. O structurare clară a acţiunilor în funcţie de interesele comune ale partenerilor pentru fiecare tip în parte. Vom afla cu care dintre variante ne simţim cel mai bine.
  4. Iubirea adictivă şi iubirea matură. Care sunt valorile care definesc cel mai bine aceste două tendinţe şi cum le recunoaştem în realitate.

Cu o zi înainte de începerea cursului, toţi cei înscrişi (taxa achitată) vor primi un link, cu ajutorul căruia să acceseze cursul şi instrucţiunile de conectare la Zoom.

Mai multe detalii AICI

ARTICOLE SIMILARE

Lora și iubitul ei, blocați în Bali de două luni. Când vor putea reveni în țară

Tabu Tabu

Ce mănâncă Dwayne Johnson când nu ține dietă: „E prea mult pentru un singur om”

Andreea Damian

Kate Hudson vrea să-și crească fiica fără să țină cont de gen

Andreea Damian

Fotografie Sorin Onisor- despre oameni!

realitatea

Importanta interventiei precoce in autism

realitatea

Cântecele pop devin tot mai triste de la an la an, spun studiile

Andreea Damian

Scrie un comentariu