Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Reverse eyeliner | Tendința de machiaj pe care toate femeile doresc s-o adopte în acest sezon

În această vară, machiajul intens al ochilor va rămâne la modă, deoarece vom purta în continuare masca de protecție, cel puțin în spațiile închise. Există o tendință cu totul nouă, care va fi hit în sezonul estival 2021!

Reverse eyeliner-ul sau eyeliner inversat! Ce înseamnă asta? Conturarea ochilor, dar pe pleoapa inferioară. Eyelinerul este cel mai simplu gest de machiaj: uneori adoptăm stilul ochi de pisică, alteori aplicăm un contur colorat pentru un efect pop sau trasăm o linie ultra grafică pentru un stil mai modern și dinamic.

Anul acesta și datorită crizei sanitare, obiceiurile de frumusețe și machiaj au fost ușor modificate: de acum înainte, ne concentrăm asupra ochilor și a coafurii, restul feței noastre fiind ascuns sub o mască. Prin urmare, vara 2021 nu va face excepție de la regulă, tendința va fi să vă scoateți în evidență ochii, adoptând iată o nouă tendință de vară: eyeliner-ul Reverse.

În realitate, este destul de simplu de făcut. Este, după cum sugerează și numele, de a inversa tendința și de a machia partea inferioară a ochiului, dar nu și pleoapa mobilă. Chiar mai ușor de realizat decât metoda tradițională, Reverse eyeliner-ul constă în aplicarea liniei la nivelul genelor inferioare, ca o linie kohl pentru a sublinia aspectul. De preferat să alegi o nuanță neutră, cum ar fi negru sau maro închis! Rezultatul: un aspect plin de farmec, sexy și foarte atrăgător.

Desigur, nu ezitați să adaptați această tendință inversă după cum doriți: variați culorile, stilurile și grosimea liniei. Singura regulă: evitați să purtați fard pe pleoapa superioară pentru a nu vă supraîncărca ochii, cu excepția cazului în care căutați un machiaj ultra glam pentru o petrecere sau un eveniment. Aplicați doar un pic de rimel pe gene și machiajul este gata!

ARTICOLE SIMILARE

Kim Kardashian lansează colecția de machiaj corporal pentru bolnavii de Psoriazis

Andreea Damian

Cei 3 paşi simpli care pot reduce răspândirea pandemiei de COVID-19

Andreea Damian

Buze stralucitoare

realitatea

Jessica Biel şi Justin Timberlake au devenit din nou părinţi!

Andreea Damian

Între pamflet și realitate: sfinții primari de pe pereții bisericilor

RALUCA BADULESCU a slabit 63 kg si acum isi remodeleaza sanii / Galerie FOTO!

Scrie un comentariu