Tabu
Image default
FASHION Slider

Moda de vară: cum să te îmbraci când este cald, dar plouă

Vara nu înseamnă neapărat soare, mare, plajă. Ea vine uneori cu ploi vreme rece, furtuni. Descoperă sfaturile noastre vestimentare pentru zile mohorâte de vară, pentru a nu-ți fi nici prea cald nici prea frig.

E vară, dar vremea este instabilă și devine furtunoasă? Între căldura excesivă, furtunile și ploile care ne surprind în timpul zilei, este dificil să găsești o ținută care să fie confortabilă până seara. Pentru a face față tuturor situațiilor, descoperiți toate sfaturile experților pentru a vă îmbrăca rapid dimineața când este cald, dar plouă.

  1. Topuri mici dar nu prea decoltate

Pentru cei care se întreabă de ce … pur și simplu pentru că, în caz de ploi mai mult sau mai puțin lungi, acest lucru va împiedica să rărești! Apa care curge peste sâni poate fi sexy, dar odată ce bate vântul peste decolteul tău, căile respiratorii vor fi afectate.

  1. Pantaloni largi și subțiri

Este cald, așa că nu vrem blugi prea strânși pe picior. Dar, din moment ce vremea poate deveni foarte rece, uneori, nici o rochie la modă și ușoară nu este piesa ideală … Nu te panica, poți purta pantaloni fluizi de tip cullote, drepți sau plisați! Ușori și super confortabili, sunt unul dintre elementele de bază ale garderobei de vară, deoarece protejează piciorul fără să ne țină prea cald.

  1. Jachetă și trench

Dacă jacheta impermeabilă este imbatabilă pe timp ploios, las-o deoparte vara! În caz contrar, te vei coace sub haina de ploaie. Materialul din care e confecționată va crea un efect de condens. Optează în schimb pentru un sacou blazer lejer și ușor care să nu se lipească de braț, ci blochează vântul și umiditatea. Același lucru este valabil și pentru trench, acest element de bază elegant și la modă ne protejează de aerul rece și de apă, fără a ne sufoca de căldură.

  1. Accesorii impermeabile

Nu uita de umbrelă. Acum este momentul să lași deoparte sandalele și pantofii de pânză și să încalți cizmulițe de ploaie sau adidași.

ARTICOLE SIMILARE

Vedete nascute pe 25 august!

realitatea

Fotografia lui Kate Middleton lângă regină dezvăluie multe despre statutul ei în familia regală

Andreea Damian

10 invenţii a 10 femei uimitoare, care au schimbat lumea

Andreea Damian

Reteta de toamna – Prune murate

realitatea

Cel mai sexy bărbat în viață va face spectacol la butoane la Coachella

Andreea Damian

Marc Jacobs devine membru CFDA

realitatea

Scrie un comentariu