Tabu
Image default
LIFE & LOVESlider

10 lucruri pe care femeile le doresc cu adevărat de la bărbați

Există o întrebare la care toți bărbații din lume încearcă să afle răspunsul: ce își doresc femeile? Exact același s-a întrebat și Mel Gibson, dacă vă amintiți, în filmul cu același nume. Personajul pe care actorul american l-a interpretat a găsit răspunsul. Dar oare e valabil și în viața reală? Ei bine, haideți să aflăm.

Iată ce așteaptă femeile de la partenerul lor!

  1. Spontaneitate

Asta nu înseamnă că ar trebui să petreceți fiecare weekend într-o altă țară sau că ar trebui să-i faci în fiecare seară serenade. chiar și o cadă plină cu șampanie ar fi prea exagerat. Fii spontan în privința gesturilor mici. Invit-o la un dans în timpul unei plimbări sau scrie-i un text neașteptat. Femeilor le place să ghicească ce se va întâmpla în continuare.

  1. Insistență

Femeile când spun nu, s-ar putea să nu te refuze. S-ar putea să nu însemne nici da, nici poate. Cuvintele unei femei nu înseamnă nimic uneori – nu fiindcă ele nu se înțeleg, ci fiindcă vor ca bărbații să fie mai insistenți.

  1. Inspirație

Orice femeie este gata să devină cea mai devotată fană sau chiar să-și sprijine partenerul necondiționat. Prin urmare, ea are absolut dreptul să aștepte de la partener același lucru. Orice face o femeie, este important să arăți un interes sincer față de viața ei. Fie că visează să devină actriță, că își începe propria afacere sau că aleargă la un maraton? Șansele ei de a-și atinge obiectivul se vor dubla dacă îi arăți că ai încredere în ea.

  1. Ascultare

Femeile nu vor numai bijuterii scumpe sau excursii în destinații exotice. Inima îi va bate mai repede dacă îi faci un cadou mici și potrivit. Ascult-o cu atenție!

  1. Un om cu un mare simț al umorului

Chiar și oamenii de știință au dovedit că râsul este unul dintre cei mai puternici afrodisiaci naturali. Deci glumește mai des, dar amintește-ți că există lucruri despre care nu ar trebui să glumești. De exemplu, rochia, coafura sau familia ei.

  1. Atenție și grijă

Pur și simplu nu întinde coarda. Nu o urmări, nu o suna de 100 de ori pe zi și nu îi trimite un milion de e-mailuri. Câteva întrebări simple și sincere o vor face să știe că îți pasă cu adevărat. Nu uita să întrebi cum a fost ziua ei, cum se simte, ce vrea și la ce se gândește. Femeile au nevoie de întrebări ca de aer.

  1. Pozitivism

Dacă unul dintre parteneri e optimist, în curând așa va fi și celălalt. Zâmbește mai des și împărtășește cu ea emoțiile pozitive.

  1. Sprijin

Femeile sunt mult mai emotive prin natura lor și sunt mai des triste, melancolice sau depresive decât bărbații. De aceea își doresc pe cineva în astfel de momente pe umărul căruia să plângă și să-i promită că totul va fi bine.

  1. Sinceritate

Nu subestima niciodată importanța sincerității. Orice femeie vrea să știe adevărul, indiferent despre ce e vorba. Fii întotdeauna sincer.

  1. Respect

Femeile sunt capabile de orice, știu cât valorează și se așteaptă ca și tu să știi. Spune-i cât mai des ce înseamnă pentru tine și cât o apreciezi.

ARTICOLE SIMILARE

Cel mai periculos lucru despre fiecare semn zodiacal

Andreea Damian

Robert de Niro, un nou atac virulent la adresa lui Donald Trump

Andreea Damian

Worn Stories | Un nou serial Netflix spune povestea hainelor pe care le păstrăm

Andreea Damian

Fanii lui Trump, seduşi de matrimoniale pe Trump.dating

Dora Constantinovici

Gestul disperat pe care l-a făcut prințul Harry. Se teme să nu ajungă ca fratele său

Andreea Damian

FYRE: de câte ori un copil de bani gata își ia țeapă, unui înger îi cresc aripi

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu