Tabu
Image default
PEOPLESlider

Daniel Craig: „Prefer dintotdeauna barurile gay”

L-a jucat pe faimosul James Bond timp de cincisprezece ani și și-a luat rămas bun (plângând) la sfârșitul filmărilor No time to die. De atunci, Daniel Craig nu a fost zgârcit în confidențe, mai ales în timpul participării sale la podcastul Lunch with Bruce de la radioul american SiriusXM.

Actorul în vârstă de 53 de ani a declarat pentru gazda emisiunii, Bruce Bizzo, că de ani de zile frecventează barurile gay. Și a oferit și o explicație în acest sens.

El i-a spus bunului său prieten că, dintotdeauna a preferat aceste baruri. „Merg la baruri gay de când mă știu. Unul dintre motive: pentru că nu mă bat atât de des în barurile gay”, a povestit Daniel Craig, potrivit hollywoodreporter.com.

Dar mai există și un alt avantaj, mai spune Daniel Craig: atmosfera nu numai că era mai relaxată, dar acele baruri sunt un loc bun pentru a întâlni femei, care vin acolo din motive similare.

„Toată lumea era relaxată. Toată lumea. Nu trebuia să-ți afișezi ostentativ sexualitatea. A fost ok. A fost un loc în care te simțeai în siguranță. Mai mult, poți întâlni și fete în aceste baruri, pentru că sunt multe fete acolo, exact pentru același motiv pentru care eram și eu.”

Daniel Craig

Craig și-a reamintit cum a fost ”prins” alături de gazda poscastului în barul gay Roosterfish din Venice Beach în 2010. Craig a descris povestea ca pe ceva lipsit de importanță, deși în acel moment a atras atenția presei.

Actorul este căsătorit din 2011 cu actrița Rachel Weisz.

ARTICOLE SIMILARE

De ce modul în care îți speli părul îți afectează stilul

Andreea Damian

Meghan și Harry, ovaţionaţi în picioare la un eveniment regal. Ducesa a arătat divin!

Andreea Damian

Zodiile care își vor găsi sufletul pereche în 2022

Andreea Damian

Mesajele transmise de Lady Gaga şi Jennifer Lopez înainte de ceremonia de învestire a lui Joe Biden

Andreea Damian

Cum prepari siropul de usturoi. Te scapă de răceli și întărește sistemul imunitar

Andreea Damian

Fotografie cu Sorin Onisor – Brasov (partea 3)

realitatea

Scrie un comentariu