Tabu
PEOPLE Slider

Exclusiv! Gabriela Spanic lăudată de românul Andrei Mangra

gabriela spanic si andrei mangra

Zilele acestea în Ungaria are loc concursul “Dancing With The Stars” unde participa și românul Andrei Mangra, despre care am mai scris că o are ca parteneră pe celebra actriță Gabriela Spanic. Am luat legătură cu el și ne-a povestit cum este să lucreze alături de vedeta care în urmă cu 16 ani a jucat în “Numai iubirea” și s-a sărutat cu Lucian Viziru.

L-am prins pe Andrei Mangra între două repetițîi însă ne-a vorbit despre partenera sa celebră . “Cu Gabriela Spanic este foarte ușor să lucrez pentru că culturile noastre sunt foarte similare. E o femeie foarte pasională și plină de viață. În sala de antrenament e foarte serioasă, își dorește să reușească să danseze cât de bine și înțelege că asta necesită multă muncă. Am reușit într-un timp foarte scurt să ne câștigăm încrederea unul în celălalt deoarece a existat chimie între noi de la bun început. Comunicăm foarte sincer și direct unul cu altul ceea ce este foarte important într-un parteneriat. Este o fire învingătoare dar ia fiecare zi una câte una și încearcă să o exploateze la maxim astfel încât să evolueze”, a povestit Andrei în exclusivitate pentru noi.

gabriela spanic si andrei mangra
Gabriela Spanic și Andrei Mangra

Tânărul român a mai participat în 2017 la showul “Uite cine dansează”, unde a dansat cu Rona Hartner iar apoi, după ce actrița s-a accidentat, a schimbat partenera cu Roxana Ionescu. Odată cu acest show tânărului i-a crescut popularitatea și a început să fie solicitat de foarte multe vedete să apară în videoclipurile lor, de la Antonia la Andreea Maria Virlan și a primit multe solicitări de la alte televiziuni din diferite țări pentru showurile “Dancing With The Stars”, însă a lucrat și în Los Angeles dar și în Germania. De data aceasta oferta a venit din Ungaria iar parteneră îi este fermecătoarea și talentată Gabriela Spanic, cunoscută din seriale precum “Prisionera” sau “Tierra de Passiones”.

ARTICOLE SIMILARE

Programul complet al nunții dintre Prințul Harry și Meghan Markle

Andreea Damian

Ce machiaj folosesti daca mergi la piscina?

realitatea

Motivul pentru care Irinel Columbeanu a început să apară în reality-showuri

Tabu Tabu

Ce a făcut vara asta Andreea Bălan cu fiicele ei

Tabu Tabu

Invenția care ar trebui să protejeze mediul de emisiile din agricultură: toaletele pentru vaci

Andreea Damian

Tunsori atemporale perfecte pentru această toamnă

Andreea Damian

Scrie un comentariu