Tabu
PEOPLESlider

Exclusiv! Gabriela Spanic lăudată de românul Andrei Mangra

Zilele acestea în Ungaria are loc concursul “Dancing With The Stars” unde participa și românul Andrei Mangra, despre care am mai scris că o are ca parteneră pe celebra actriță Gabriela Spanic. Am luat legătură cu el și ne-a povestit cum este să lucreze alături de vedeta care în urmă cu 16 ani a jucat în “Numai iubirea” și s-a sărutat cu Lucian Viziru.

L-am prins pe Andrei Mangra între două repetițîi însă ne-a vorbit despre partenera sa celebră . “Cu Gabriela Spanic este foarte ușor să lucrez pentru că culturile noastre sunt foarte similare. E o femeie foarte pasională și plină de viață. În sala de antrenament e foarte serioasă, își dorește să reușească să danseze cât de bine și înțelege că asta necesită multă muncă. Am reușit într-un timp foarte scurt să ne câștigăm încrederea unul în celălalt deoarece a existat chimie între noi de la bun început. Comunicăm foarte sincer și direct unul cu altul ceea ce este foarte important într-un parteneriat. Este o fire învingătoare dar ia fiecare zi una câte una și încearcă să o exploateze la maxim astfel încât să evolueze”, a povestit Andrei în exclusivitate pentru noi.

gabriela spanic si andrei mangra
Gabriela Spanic și Andrei Mangra

Tânărul român a mai participat în 2017 la showul “Uite cine dansează”, unde a dansat cu Rona Hartner iar apoi, după ce actrița s-a accidentat, a schimbat partenera cu Roxana Ionescu. Odată cu acest show tânărului i-a crescut popularitatea și a început să fie solicitat de foarte multe vedete să apară în videoclipurile lor, de la Antonia la Andreea Maria Virlan și a primit multe solicitări de la alte televiziuni din diferite țări pentru showurile “Dancing With The Stars”, însă a lucrat și în Los Angeles dar și în Germania. De data aceasta oferta a venit din Ungaria iar parteneră îi este fermecătoarea și talentată Gabriela Spanic, cunoscută din seriale precum “Prisionera” sau “Tierra de Passiones”.

ARTICOLE SIMILARE

Harry și Meghan au publicat o nouă fotografie cu fetița lor. Cum arată micuța Lilibet la prima ei aniversare

Andreea Damian

Protejata lui Beyonce o va juca pe Ariel în viitorul film Mica Sirenă

Andreea Damian

Lady GaGa și Bradley Cooper, împreună pe marele ecran

Andreea Damian

Prima imagine cu mezina lui Cabral. Cu cine seamănă Namiko

Andreea Damian

Inima îți bate nebunește, palmele transpiră – cum îți este afectat corpul de stres?

realitatea

Premieră regală pentru ultimul film „James Bond” cu Daniel Craig

Andreea Damian

Scrie un comentariu