Tabu
PEOPLE Slider

Emoții mari pentru Jojo! S-a implicat într-un proiect fabulos

catalina grama

Cunoscuta actriță și prezentatoare va reveni la evenimentele mondene și, în special, la prezentarea lor. Luni, 21 septembrie, Cătălina Grama Jojo va prezenta din nou “Gala Ucin” și este foaarte emoționată că se întoarce la evenimente și acesta a fost motivul pentru care a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.
“Azi am repetițiile generale pentru @gala.ucin. Am emoții pentru ziua de mâine pentru că nu am mai fost la niciun eveniment de 7 luni de zile. Darămite să prezint unul. Așa că… va fi foarte emoționantă și diferită ziua de mâine pentru mine.

jojo prezentatoare gala ucinOrice aș zice și orice aș face, pe scenă mă simt cumva acasă. E cealaltă casă a mea. În plus va pregătim o gală foarte făînă dedicată dragostei pentru film. Se transmite in direct pe Cinemaraton Tv de la ora 17.00, iar de la ora 18.00 puteți urmări sosirea oaspeților pe covorul roșu, cu interviuri spumoase realizate de Gianina Corondan pe pagina de facebook @GalaPremiilorUCIN. Ne vedem mâine cu evenimentul acesta deosebit. Va îmbrățișez!”, a povestit îndrăgita actrița și vedetă de televiziune pe paginile sale de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Premiile Grammy 2019, dominate de femei și artiști hip-hop

Andreea Damian

Elton John, dezvăluiri despre ultimele zile din viața lui Freddie Mercury

Andreea Damian

Smiley și Gina Pistol s-au relaxat la munte în avans de ziua lui

Tabu Tabu

Experții în limbajul trupului au aflat de ce Melania Trump pozează cu gura ușor deschisă

Andreea Damian

Demi Moore, Ashton Kutcher, Justin Timberlake şi Sean Penn luptă împotriva traficului de persoane – VIDEO

realitatea

Reteta de toamna – Prune murate

realitatea

Scrie un comentariu