Tabu
Image default
PEOPLE Slider

The Weeknd, desfigurat la AMA! Mesajul puternic pe care îl transmite artistul

The Weeknd a câștigat trei premii la American Music Awards, duminică seară, inclusiv cel mai bun album R&B, pentru After Hours. Cântărețul canadian a apărut la gală cu fața bandajată. Când și-a primit premiile, nu a făcut nicio referire la aspectul său neobișnuit, ceea ce i-a îngrijorat pe fanii săi.

Capul, maxilarul și nasul era complet bandajate, de parcă The Weeknd ar fi fost victima unui accident teribil de mașină sau și-ar fi făcut un lifting facial. Din fericire, artistul nu a fost victima niciunei violențe. De fapt, scrie BBC, The Weeknd s-a machiat, iar chipul său bandajat face parte dintr-un mesaj puternic pe care l-a promovat în noile sale piese – nu te urca băut la volan.

La fel de șocantă a fost și prezența la VMA MTV, de la începutul acestui an. The Weeknd apăruse atunci cu fața însângerată. Acesta a vrut doar să sensibilizeze împotriva conducerii în stare de ebrietate.

https://twitter.com/Prataappp/status/1330795672216293381

Cântărețul a explicat într-un interviu pentru Esquire, la începutul acestul an, că single-ul său de succes Blinding Lights este tocmai despre cei care se urcă la volan în stare de ebrietate și provoacă accidente. Single-ul Blinding Lights a debutat în noiembrie 2019, la câteva zile după un alt track nou, Heartless. Melodia este despre despărţire şi e ceva mai melancolică.

Blinding Lights se referă în primul rând la relațiile sale din trecut. Dar este vorba și despre conducerea sub influența alcoolului, iar „luminile orbitoare” sunt o referință la luminile stradale.

Vedeta, al cărei nume real este Abel Tesfaye, i-a mulțumit lui Prince când a primit premiul pentru cel mai bun album R&B la ceremonia de duminică seară. „Ultima dată când am primit acest premiu, mi l-a dat Prince”, a spus el. „Și știi, el este motivul pentru care ajung să provoc constant genul R&B și aș vrea să îi dedic acest premiu. Mulțumesc”.

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle, trădată de tatăl ei din nou. Nu se aștepta la așa ceva

Andreea Damian

Surprinde tu Craciunul, nu te lasa surprinsa! 3 retete super rapide pentru un desert delicios de Craciun

realitatea

Prințesa Eugenie, decizia care scandalizează Casa Regală britanică. Merge pe urmele vărului ei?

Andreea Damian

Autorul George R. R. Martin: Game of Thrones ar fi putut avea 13 sezoane

Andreea Damian

Globurile de Aur 2019. Filmul „Green Book” este marele câștigător al galei

Andreea Damian

Gucci se angajează să aibă grijă de mediul înconjurător

realitatea

Scrie un comentariu