Tabu
PEOPLESlider

Ce business și-a deschis Deea Maxer, la un an de la divorț. Câștigă bani frumoși

Deea Maxer, în vârstă de 34 de ani, și-a deschis un business după despărțirea de Dinu Maxer. 

După despărțirea de fostul soț, bruneta s-a reprofilat și a urmat un curs de make-up.

„Am fost întrebată de cineva dacă acest curs de make-up pe care îl fac acum îl fac pentru mine. Nu… nu este cazul, pentru că eu mă machiez de peste 15 ani, în spectacole, în evenimente sau emisiuni de televiziune. Fiind înconjurată de make-up artiști și fiind pasionată de acest domeniu, am știut să fur meserie de la ei… secretele din acest domeniu. Inclusiv informații de bază pe care le-am pus în aplicare pe mine sau pe prietenele mele. Acum vreau să vă mărturisesc că fac un curs de perfecționare la academia prietenei mele pe care o cunosc de peste zece ani”, a spus Deea Maxer.

În plus, Deea a început o colaborare cu o companie de produse cosmetice în urmă cu un an. În prima lună de activitate, Deea Maxer a avut un venit de 1.000 de euro, iar în februarie 2023 deja înregistra 3.000 de euro din promovări.

Deea și Dinu Maxer au divorțat în 2023, iar artista și-a refăcut rapid viața amoroasă. Au apărut numeroase speculații legate de despărțirea dintre cei doi, iar Deea a vrut să lămurească acest aspect odată pentru totdeauna. 

Vedeta a spus că povestea lor a ajuns la final din cauza comportamentului lui Dinu, care avea o atitudine total diferită acasă, față de cum se comporta la televizor. De asemenea, a recunoscut  și că ea a fost cea care și-a dorit să divorțeze, de mai multă vreme.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Videoclipul ciudat al lui Kevin Spacey postat de Crăciun are milioane de vizualizări

realitatea

În centrele de plasament se droghează copii și mai nou aflăm că ei pot fi și violați de câte un jandarm

Dora Constantinovici

Aniversare specială în familia Andreei Bănică

Tabu Tabu

Uluitor! Ce a făcut Geanina Ilieș înainte de a fi prezentatoare TV

Tabu Tabu

Fostul toboșar al trupei Proconsul a murit la doar 42 de ani

Andreea Damian

Covid-19: ce vitamine să iei ca să te pui pe picioare?

Andreea Damian

Scrie un comentariu