Tabu
Image default
PEOPLESlider

Andra și Raluka, la cuțite. Ce s-a întâmplat între cele două

Un nou război a izbucnit în showbiz, iar cele două protagoniste sunt chiar Andra și Raluka.

Cele două artiste ar fi ajuns la cuțite din cauza unui chitarist. Ștefan Postoronca a fost invitat de Raluka să o acompanieze la o nuntă. Chitaristul a acceptat, însă i-a precizat că, în aceeași zi, trebuie să fie prezent la un eveniment cu Andra, altă artistă cu care cei de la Balkanic colaborează.

Soția lui Cătălin Măruță a aflat și s-ar fi simțit jignită. Ca să nu ajungă la evenimentul Ralukăi, jurata de la „Românii au talent” l-ar fi ținut pe Ștefan Postoronca peste program.

Mai mult, aceasta i-ar fi reproșat artistului faptul că vrea să o ”trădeze” cu Raluka, potrivit Cancan.ro. Rămasă fără Ștefan Postoronca, Raluka a găsit rapid soluția.

Proiectul Balkanic este un proiect de echipă, la care artista lucrează de mai bine de trei ani. Aici, ascultătorii pot găsi piese inspirate din folclorul românesc reorchestrate în manieră proprie, piese de petrecere cântate live de Raluka alături de unul dintre cele mai bune band-uri din România.

Raluka este un artist recunoscut pentru exigențele muzicale, așadar a insistat să își formeze propria echipă și să lanseze aceste piese numai în momentul în care proiectul sună impecabil. Împreună cu band-ul, Raluka a repetat și a lucrat la piese astfel încât varianta live, cea pe care fanii o pot găsi pe Youtube, să transmită un vibe bun.

Proiectul Balkanic este un proiect de suflet (…) Am pornit acest proiect împreună cu Poke, cel mai bun acordeonist din țară, iar pe parcursul timpului am reușit să am alături de mine o întreagă echipa, niște oameni minunați care fac acest proiect să sune incredibil de bine. Sheby, Laur, Triff sunt câțiva din oamenii care fac acest proiect să sune așa bine. Îmi doresc tare ca aceste piese să ajungă la cât mai mulți dintre voi și să vă bucurați de el așa cum noi de bucurăm să îl cântăm.”, mărturisea Raluka în urmă cu ceva timp.

ARTICOLE SIMILARE

Schimb de bombardieri: Ema Uta, fosta iubită a lui Alex Bodi, în brațele lui Andrei Barbu, fiul unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Capitală – telenovelă cu acuzații de proxenetism

Tabu Tabu

Afla care sunt tendintele in make-up primavara/vara 2016

realitatea

3 zicale pe care ar trebui sa le evitam

realitatea

Băutura virală a lui Reese Witherspoon preparată din cafea rece, caramel și…zăpadă – VIDEO

Andreea Damian

Cum arată fiica lui Tom Cruise la 15 ani. Ce transformare pentru Suri

Andreea Damian

Cum și-a refăcut viața Ileana Lazariuc după divorțul de Țiriac

Tabu Tabu

Scrie un comentariu