Tabu
PEOPLE Slider

Surpriză de proporţii. Meghan Markle va da viaţă celui de al doilea copil

meghan markle

Presa din SUA sugerează că Meghan Markle și Prințul Harry sunt dornici să aibă un al doilea copil. Întrebarea este: de ce se grăbesc, din moment ce Donald Trump a anunțat că nu va plăti nimic pentru siguranța lor? Pe măsură ce luna martie se încheie, Meghan Markle și Prințul Harry încep să resimtă „independența financiară”. Cuplul a fost inspirat să se mute în Statele Unite, înainte să se închidă granița SUA/Canada din cauza epidemiei de coronavirus.

Urmează o perioadă aglomerată pentru amândoi: Meghan își va face debutul la Hollywood împrumutându-și vocea într-o producție Disney, în timp ce Harry va înregistra o piesă cu Bon Jovi. Meghan Markle e atât de dornică să-și reia cariera de actriță, încât a zburat cu fiul ei Archie în timpul unei pandemii.

Potrivit unor surse citate de U.S. Magazine, Meghan și Harry încearcă să-i facă un frate sau o soră micului Archie. Zvonurile privind o nouă sarcină circulă deja de multă vreme. După ce se vor stabili în Los Angeles, ducii de Sussex își doresc să devină părinți din nou. „Se bucură în continuare de aceste momente prețioase cu el (Archie). Își doresc un alt copil, dar nu vor să pună prea multă presiune”, a dezvăluit cineva din anturajul lui Meghan.

Planurile lor de a se stabili în Statele Unite au ajuns și la urechile lui Donald Trump, care le-a pus deja gând rău. Președintele american are un mesaj pentru prințul Harry și pentru soția sa Meghan, care tocmai s-au mutat în California: nu dorește ca Statele Unite să plătească pentru protecția lor.

„Sunt un mare prieten și admirator al reginei și al Regatului Unit”, a replicat președintele Americii. Referindu-se la decizia lui Harry și Meghan de a renunța la stabilirea permanentă în Canada și de a se muta în California, el a adăugat: „Statele Unite nu vor plăti pentru protecția lor”. „Trebuie să plătească!”, a concluzionat el, fără să dea motivele acestei izbucniri bruște.

ARTICOLE SIMILARE

No Time To Die este titlul noului film James Bond

Andreea Damian

Andra și Cătălin Măruță și-au sărbătorit fiica

Tabu Tabu

Odeuropa sau istoria olfactivă a Europei: Cum mirosea Bătălia de la Waterloo?

Ciocîrlan

În sfârșit, s-au deșteptat și creatorii de modă și au decis că cei care poartă blană naturală n-au stil

realitatea

Celebritati nascute pe 28 mai!

realitatea

Vești minunate despre Prințul Carl Philip al Suediei și soția sa, Prințesa Sofia

Andreea Damian

Scrie un comentariu