Tabu
PEOPLE

Fiul cel mai mic al lui Ștefan Bănică a început să meargă. Cum a sărbătorit solistul evenimentul

stefan-banica-jr-si-fiul-cel-mare-radu-stefan

Îndrăgitul actor, cântăreț și prezentator de televiziune este și un tată fericit, care zilele acestea își petrece timpul liber alături cu fiul sau cel mic Alexandru, pe care îl are împreună cu interpreta Lavinia Parva. Iată că împreună au petrecut clipe minunate pe care nu le va uită probabil că niciodată
Unul dintre cei mai iubiți cântăreți, actori și prezentatori de televiziune este Ștefan Bănică (52 de ani) care se poate consideră un bărbat fericit. Chiar dacă a avut mai multe relații cu femei cunoscute sau nu, bărbatul are cele mai de preț comori în viață lui și anume trei copiii foarte simpatici și plini de viață. Cu fosta iubita Camelia Constantinescu are un băiat de 18 ani, Radu Ștefan Bănică, un puști simpatic și talentat care pare să-și moștenească tatăl în toate cele. Radu cânta și i-a fost alături tatălui sau pe scenă Săli Palatului. Cel de-al doilea copil pe care îl are Ștefan Bănică este Violetă, cu Andreea Marin. Și ea l-a moștenit pe tatăl sau în partea cu versurile, căci scrie foarte mult în limba română și engleză.

stefan banica si alexandru
stefan banica si alexandru

Cu așa copiii actorul este foarte fericit, iar cel de-al treilea moștenitor, Alexandru, s-a născut în mai 2019, alături de Lavinia Parva. Cei doi au relație specială și s-au căsătorit în secret în Bulgaria în 2017. Acum sunt fericiți, stau acasă din cauza coronavirus-ului și își trăiesc viață. Alexandru deja a făcut primii pași, fapt care i-a făcut fericiți pe Ștefan Bănică și Lavinia, căci au publicat imagini cu micuțul și cu piciorușele acestuia.

ARTICOLE SIMILARE

Lady Gaga și Angelina Jolie au devenit rivale pentru un rol

Andreea Damian

Fostă fată Bond, infectată cu coronavirus

Andreea Damian

Kelly McGillis din „Top Gun”, apariție rară după 32 de ani. Cum s-a transformat actrița

Andreea Damian

Pierce Brosnan, mesaj emoționant pentru soție, la aniversarea a 25 de ani de relaţie

Andreea Damian

De la păpușa Barbie la Regina Latină, transformare șoc a lui Dominique în noul videoclip “Narcos”

Tabu Tabu

Julia Roberts, cinci sfaturi pentru un ten perfect

Andreea Damian

Scrie un comentariu