Tabu
PEOPLESlider

Mesajul bizar transmis de Florin Piersic Jr, întrebat despre starea tatălui său

Florin Piersic Jr a fost întrebat recent despre starea de sănătate a tatălui său, care se află într-o situație critică la spital.

În timp ce presa a încercat să obțină informații despre starea actorului, fiul acestuia, Florin Piersic Jr., s-a comportat evaziv și a refuzat să facă comentarii, preferând să posteze un clip pe platforma de socializare Instagram

În acest clip, Florin Piersic Jr. apare stând la birou și răspunzând la un telefon fix, închizând apelurile după ce află numele jurnaliștilor (n.r. nume fictive) și publicațiile de la care provin aceste apeluri.

Reacția lui Florin Piersic Jr. a fost percepută ca fiind amuzantă de unii, dar și ca fiind insensibilă de alții, întrucât a venit în contextul unei situații grave de sănătate a tatălui său. Relația tensionată dintre cei doi a fost evidentă și în trecut, iar acum, în fața acestor provocări, fiul actorului a ales să își păstreze distanța față de presă.

Cu toate acestea, reacția lui Florin Piersic Jr. a stârnit o serie de reacții diverse în mediul online. Unii admiratori au apreciat umorul său, în timp ce alții au exprimat îngrijorare pentru starea de sănătate a actorului senior și au transmis gânduri bune către familia Piersic. Comentariile au variat de la aprecierea umorului său la sugestii de a-și vizita tatăl la spital.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Adela Popescu, confirmată pozitiv cu COVID-19. Cum se simte vedeta

Andreea Damian

Povestea tabloului cu 15.000 de cristale Swarovski, primit de Adelina Pestrițu

Andreea Damian

Ramona Olaru și Cuza, cerere în căsătorie inedită inainte de Valentine’s Day!

Tabu Tabu

Timpuri noi pentru Smiley care s-a întors la Adeline

Tabu Tabu

Cleopatra Stratan s-a îndrăgostit de un coleg de breaslă

Tabu Tabu

Cum arată Antonia în costum de baie după ce a zis că s-a îngrășat

Andreea Damian

Scrie un comentariu