Tabu
Image default
PEOPLESlider

Fiica cea mare a Ancăi Serea, copia fidelă a mamei sale. Ce frumoasă e Sarah!

Anca Serea are șase copii, primii doi din primul mariaj, cu omul de afaceri Filip Poplingher, care, în urma luptei cu leucemia, s-a stins din viață la doar 36 de ani.

David este cel mai mare, apoi urmează Sarah. Ulterior, Anca s-a recăsătorit cu Adi Sînă, alături de care are doi fii și două fiice, Noah, Ava, Moise și Leah.

Pe 6 august, Sarah, fiica cea mare a prezentatoarei, a împlinit 15 ani. În mediul online, Anca a publicat o fotografie alături de adolescenta care-i semănă izbitor.

„Astăzi este o zi importantă în familie, ziua în care Sarah noastră împlinește vârsta de 15 ani. Nu mai este demult copil, ci o adevărată domnișoară cu un suflet imens. Mare iubitoare de necuvântătoare, artistă plină de imaginație, veșnică apărătoare a dreptății, sub orice formă s-ar manifesta! Suntem extrem de recunoscători că o avem în viețile noastre, mândri de realizările ei și îi dorim să aibă parte de bucurii și să își împlinească toate visele. La mulți ani, draga noastră Sarah, te iubim!”, a scris prezentatoarea în descrierea imaginii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)

„Doamne, cât este de frumoasă! Cât de mult îți seamănă! LA MULȚI ANI, SARITA!”, a comentat Geanina Ilieș. „La mulți ani, minune de domnișoară!”; „Este superbă, la mulți ani binecuvântați!”; „Cât de mult îți seamănă! Mulți ani fabuloși!”; „La mulți ani, frumusețe din frumusețe!”; „La mulți ani! Să-ți trăiască și să vă bucurați de ea. Ce mult semănați!”, au comentarii urmăritorii vedetei.

ARTICOLE SIMILARE

Jocul murdar al Angelinei Jolie! Cum a încercat să-l îndepărteze pe Brad Pitt de copii

Andreea Damian

A murit actorul francez Jean-Paul Belmondo

Andreea Damian

Turiştii au fost expuşi timp de două decenii la radiaţii fără să știe, în cel mai popular parc din lume

Andreea Damian

Moda viitorului va fi digitală și nu va fi deloc ieftină

Andreea Damian

Emily Ratajkowski protestează goală împotriva parlamentarilor care au adoptat legea anti-avort în Alabama

Andreea Damian

Noi contre între Melania și Ivanka Trump. Carte plină cu dezvăluiri despre relația lor

Andreea Damian

Scrie un comentariu