Tabu
Image default
PEOPLE

Daniela Crudu a ajuns la spital după ce a fost bătută de iubit!

Fosta asistentă a lui Capatos a ajuns azi noapte la spital după ce ar fi fost bătută. Daniela Crudu sau Cruduța a sunat la 112 dis de dimineață și a anunțat că este agresată de iubitul ei.

„Polițiștii care au sosit la față locului au luat legătură cu persoană vătămată care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment”, a anunțat Poliția Capitalei. potrivit Mediafax.

Vedeta de 30 de ani a ajuns pe patul unui spital din capitală și este sub îngrijirea medicilor. În ultima luna Daniela a publicat imagini cu un presupus iubit, acesta fiind cel care se pare că a bătut-o pe fosta dansatoare și actula vedetă de televiziune.T

„Tanara are un traumatism cranio-facial, entorsă de gleznă și o fractură de piramidă nazală, aceasta din urmă necesitând și o operație. Nu a depus inca plangere impotriva barbatului care a agresat-o dar are la dispozitie 90 de zile sa o faca”, au mai transmis oamenii legii. S-ar parea ca Daniela s-ar fi certat cu iubitul, pe numele său, Seko Dubravko, din cauza unei sume mari pe care aceasta a cheltuit-o.

ARTICOLE SIMILARE

Cea mai provocatoare tendință de a poza pe Instagram. Au lansat-o cele mai populare vedete

Andreea Damian

Câți bani a strâns Larisa Drăgulescu din videochat. E milionară în euro!

Andreea Damian

Andreea Bănică dublă aniversare la mare

Tabu Tabu

Prima imagine cu chipul băiețelului Andreei Ibacka și al lui Cabral

Andreea Damian

Daniel Buzdugan, pe urmele lui Anthony Quinn în Grecia

Tabu Tabu

Vin Diesel pregătește Fast & Furious 9 cu o echipă de producţie feminină

Andreea Damian

Scrie un comentariu