Tabu
Image default
PEOPLE

Daniela Crudu a ajuns la spital după ce a fost bătută de iubit!

Fosta asistentă a lui Capatos a ajuns azi noapte la spital după ce ar fi fost bătută. Daniela Crudu sau Cruduța a sunat la 112 dis de dimineață și a anunțat că este agresată de iubitul ei.

„Polițiștii care au sosit la față locului au luat legătură cu persoană vătămată care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment”, a anunțat Poliția Capitalei. potrivit Mediafax.

Vedeta de 30 de ani a ajuns pe patul unui spital din capitală și este sub îngrijirea medicilor. În ultima luna Daniela a publicat imagini cu un presupus iubit, acesta fiind cel care se pare că a bătut-o pe fosta dansatoare și actula vedetă de televiziune.T

„Tanara are un traumatism cranio-facial, entorsă de gleznă și o fractură de piramidă nazală, aceasta din urmă necesitând și o operație. Nu a depus inca plangere impotriva barbatului care a agresat-o dar are la dispozitie 90 de zile sa o faca”, au mai transmis oamenii legii. S-ar parea ca Daniela s-ar fi certat cu iubitul, pe numele său, Seko Dubravko, din cauza unei sume mari pe care aceasta a cheltuit-o.

ARTICOLE SIMILARE

Paris Hilton lansează al 25-lea parfum. Este o ediție specială!

Andreea Damian

Răzvan Simion și Ramona Olaru formează un cuplu? Dani Oțil a aruncat pastila în direct

Andreea Damian

Regele Charles al III-lea, primul mesaj transmis după diagnosticarea cu cancer

Andreea Damian

Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să treci pragul cofetăriei Danei Nălbaru

Andreea Damian

Legendarul chitarist Eddie Van Halen a murit. Avea 65 de ani

Andreea Damian

Laura Cosoi a avut parte de o nouă aniversare în familie

Tabu Tabu

Scrie un comentariu