Tabu
Image default
PEOPLESlider

Medicii legiști, primele concluzii ale autopsiei în cazul decesului lui Matthew Perry. Ce spun specialiștii 

Decesul lui Matthew Perry, celebrul actor din serialul “Friends”, care a avut loc sâmbătă, 28 octombrie 2023, a întristat o lume întreagă.

În urma anchetelor, medicii legiști au tras primele concluzii ale autopsiei în cazul decesului devastator al lui Matthew Perry. Așadar, cauza morții lui Matthew Perry este în continuare necunoscută și a fost chiar amânată în așteptarea unei investigații suplimentare.

Mai mult decât atât, mai multe publicații din presa internațională care au raportat pentru prima dată că Matthew Perry a murit, au precizat că actorul a fost găsit fără suflare într-o cadă cu hidromasaj din casă lui, sâmbătă.

În acest fel, examinarea post-mortem a lui Matthew a fost neconcludentă, iar oficialii așteaptă acum rezultatele testelor toxicologice.

La două zile după moartea lui Matthew Perry, colegii săi din „Friends” au transmis un scurt mesaj comun în care se arată devastați de pierderea suferită. Într-o declarație pentru PEOPLE, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer au adus un omagiu regretatului lor co-star și prieten, care l-a interpretat pe Chandler Bing timp de 10 sezoane în fabulosul serial „Friends”, scrie People.

„Suntem complet devastați de pierderea lui Matthew. Nu eram doar colegi de platou. Eram familie. Sunt atât de multe de spus, dar acum avem nevoie să jelim și să procesăm această pierdere de neînțeles”, au transmis actorii într-o declarație în exclusivitate pentru People.  

În timp, vom avea mai multe de spus, atunci când vom putea. Acum, gândurile și iubirea noastră sunt îndreptate către familia lui Matty, prietenii lui și toți cei care l-au iubit, în întreaga lume”, este mesajul publicat de revista People, semnat de Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și Davis Schiwimmer.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Charlize Theron oferă noi detalii despre noaptea în care mama sa i-a ucis tatăl: „Nu mi-e rușine”

Andreea Damian

Elena Ionescu, ex Mandinga, și-a făcut mărire de sâni cu grăsimea proprie

Tabu Tabu

De ce nu este bine să te dai cu parfum la plajă

Andreea Damian

Delia, interzisă pe TV!

Andreea Damian

You Dance! You Fly! You Play! la Airfield Festival

realitatea

Un simplu gest trebuie să facă părinții ca să calmeze un bebeluș agitat

Andreea Damian

Scrie un comentariu