Tabu
CULTURE

Mașini de epocă la expoziția Retromobil, teatru și concerte în weekend, în Parcul IOR

Weekendul acesta va avea loc evenimentul „Zilele Sectorului 3 – O comunitate într-o familie”, ce se va desfășura în Parcul IOR. 

În weekendul 11-12 mai va avea loc, în Parcul IOR, evenimentul „Zilele Sectorului 3 – O comunitate într-o familie”.

În cele două zile se vor desfășura mai multe activități atât pentru copii, cât și pentru adulți. Cei mici se vor bucura de ateliere de origami, percuție, teatru, jocuri interactive și vor avea ocazia să-și exerseze abilitățile practice, prin metode distractive, se anunță pe pagina de Facebook Evenimente Sector Trei.

Pentru adulți, au fost pregătite o serie de ateliere de pictură, sport, dans, improvizație, respirație și sound healing, menite să le sporească sănătatea fizică, latura artistică și să le ofere momente de relaxare la sfârșitul săptămânii.

Totodată, în cadrul evenimentului, sportul va reprezenta o componentă importantă. În Parcul IOR, bucureștenii sunt invitați să facă yoga și să participe la exerciții pentru mobilitate, exerciții pe baza greutății corporale și antrenamente funcționale. Acestea vor fi doar câteva dintre activitățile sportive ce vor avea loc la „Zilele Sectorului 3”.

Activitățile vor fi acompaniate de concerte live, piese de teatru, expoziții și demonstrații nautice care vor fi prezentate în perioada următoare.

Vă invităm să petreceți două zile pline de distracție, alături de familie și prieteni, să vă relaxați și să descoperiți tot ce are de oferit comunitatea noastră, în weekendul 11-12 mai, în Parcul Titan, la Zilele Sectorului 3.

Intrarea la eveniment este gratuită.

Mai multe detalii despre activități și concerte vor fi disponibile în curând, se precizează pe pagina Evenimente Sector Trei.

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Alanis Morissette deschide B-™Estfestul

realitatea

Ed Sheeran a făcut anunțul care i-a întristat pe fani

Andreea Damian

Romanul care cucereste lumea

Viva Glasvegas!

realitatea

CONCURENT de la Vocea Romaniei a vrut sa se arunce de la etaj

Tenorul Ştefan von Korch lansează o invitaţie video la concertul “CHANSONS D’AMOUR” din 3 februarie de la Sala Dalles

Tabu Tabu

Scrie un comentariu