Tabu
PEOPLESlider

Mihai Coadă din serialul „La bloc” recunoaște de ce s-a călugărit de fapt

Mihai Coadă, actorul ce l-a interpretat pe carismaticul Nelu Curcă din serialul „La bloc”, a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a călugărit.

O greșeală făcută de acesta l-a determinat să își schimbe viața radical, chiar dacă, poate, avea alte planuri pentru viitorul lui.

Cu ani în urmă, Mihai Coadă, actorul ce l-a jucat pe Nelu Curcă din „La Bloc”, s-a retras din viața publică și a ales calea Domnului. Mănăstirea unde locuiește acum este lângă orașul său natal, lucru ce l-a ajutat să se obișnuiască puțin cu noua sa viață. Totuși, la acel moment, decizia de a se călugări a luat prin surprindere pe toți cunoscuții fostului actor.

„Sunt un mirean păcătos care vine la mănăstire și vreau să mă asimilez lor. Aici e Casa Domnului, ai întâlnire cu Dumnezeu aici, este o oază duhovnicească extraordinară. Nu e rupere de lume. Noi nu plecăm din lume, ne rugăm pentru lume”, a afirmat Mihai Coadă în podcastul „Acasă la Măruță”.

Fostul actor mărturisește că și-a înșelat soția, adulterul fiind unul dintre cele mai mari păcate, în opinia sa. De asemenea, fapta lui a fost și unul dintre motivele pentru care a decis să plece. Acum vorbește liber despre trecutul său, recunoscând că doar prin spovedanie a reușit să își vindece sufletul.

„Am căzut într-un păcat greu, adulterul. Eu am greşit şi poate că i-am nenorocit viaţa. De multe ori cazi, dar prin spovedanie reuşeşti să treci peste ele. Am stat singur trei ani, nu ştiam ce să fac. Voiam să mă călugăresc, îmi venea să-mi las meseria. Nu mai puteam s-o practic. Veneam de la filmări noaptea târziu şi nu mai puteam să mă rog. Ca actor, ocupi spaţiu din tine cu vieţile altor personaje. Aici e problema. Uneori, mulți actori confundă. Uite, eu acum nu mai pot să scap de Nelu Curcă.

Se întreabă lumea ce m-a făcut să mă retrag, că eram celebru, eram la PRO TV, aveam bani, ce m-a făcut să las totul şi să aleg viaţa duhovnicească? Conştiinţa m-a făcut. Dacă te adoarme conştiinţa, eşti un mort viu. Dumnezeu vrea să-i mântuiască pe toţi, dar vrea să facă şi omul un pas. Omul să facă un pas şi El face o mie”, a mărturisit Mihai Coadă.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Povestea emoționantă a câinelui adoptat de designerul Stephan Pelger

Tabu Tabu

Zodiile care fug de căsătorie. Pur și simplu nu se văd legate pe viață!

Andreea Damian

TREND ALERT: Lămâia este noua vedetă fashion a verii, florile sunt out

realitatea

Ina Rus și Mihai Alexandru au lansat “Clipe de vis”

Tabu Tabu

Noua colecție Moschino: Spectacol cu marionete la Milano

Andreea Damian

Cătălina Ponor, nuntă ca în poveşti. Imagini inedite de la eveniment

Andreea Damian

Scrie un comentariu