Tabu
PEOPLESlider

Incredibil unde a cheltuit Andreea Tonciu toți banii câștigați din televiziune

Andreea Tonciu a cheltuit toți banii câștigați din televiziune la ghicitoare. Banii nu îi investea, nu își deschidea afaceri, nu cumpăra apartamente, case sau haine și genți.

Invitată în podcastul lui Bursucu, Andreea Tonciu a recunoscut că mergea la ghicitoare des pentru a afla ce se întâmplă în viitorul ei. „Asta n-am zis-o! Toți banii făcuți în televiziune s-au dus pe ghicitoare la mine, fără să mă mărit. Eram nebună. Le știam pe toate din București, ajunsesem pe la Giurgiu. Mie îmi plăcea să îmi zică în cărți ce vede, ce se întâmplă, cum va fi.

Niște porcării. Era o vrăjeală, dar mie îmi plăcea. Intrasem în nebunia asta cu vrăjitoarele, credeam ceea ce mi se spune acolo”, a declarat Andreea Tonciu, în podcastul lui Bursucu.

După ce s-a căsătorit cu Daniel Niculescu, Andreea Tonciu nu a mai apărut la TV, deoarece soțul ei nu a fost de acord. A refuzat emisiuni precum „Asia Express”, dar și show-ul lui nea Marin de la Antena 1. „Eu, de când m-am măritat, am avut cam interzis să mai vorbesc cu trecutul meu.

Mi-a dat interdicție soțul meu și să apar la televizor! Eu 4 ani nu am apărut la televizor. Am fost în depresie. Eu nu am apărut nicăieri, am stat și mi-am crescut copilul. Eu nu am vorbit cu absolut nimeni 4 ani. Eu ajunsesem să fiu în depresie”, a mai dezvăluit ea. 

De ceva vreme, Andreea Tonciu a revenit în unele proiecte de televiziune, a fost concurentă la „Bravo, ai stil”, la Kanal D, dar și la „Survivor”, la Pro TV.

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Ţinute ultra-feminine pentru sezonul rece

Andreea Damian

Mădălina Ghenea a făcut furori la premiera celui mai nou film în care a jucat

Tabu Tabu

Mici bucurii cu Cipi Stevia Zero Calorii!

realitatea

Un artist român a fost felicitat de un actor american! Vezi despre cine e vorba

Tabu Tabu

Ce este ortorexia și cum o recunoaștem

Andreea Damian

Anca Serea şi Adi Sînă, la un pas de divorţ! Ce probleme întâmpină cuplul

Andreea Damian

Scrie un comentariu