Tabu
LIFE & LOVE

Tot ce trebuie să știm despre zodiile de foc

Zodiile de foc, Berbec, Leu, Săgetător sunt caracterizate de o forță și de o vitalitate ieșite din comun, de o poftă de viață incredibilă, urăsc minciuna și iubesc pasional. 

Zodiile de foc sunt caracterizate de impulsivitate, decizii luate în scurt, uneori regretabile, alteori nu. Relațiile cu acești nativi sunt caracterizate de un carusel de emoții, iubire profundă, sentimentul că partenerul este centrul Universului,fiindcă iubesc la fel de pasional cum le este caracterizat semnul zodiacal. 

Ca să intri în grațiile unei zodii de foc trebuie în primul rând să fii sincer. Nativii să urăsc minciuna mai mult decât orice pe lume și nu acceptă sub nicio formă să fie păcăliți, trădați, înșelați.

Un alt lucru mai puțin cunoscut despre zodiile de foc este legat de intelectul lor foarte puternic și simțul intuiției foarte ascuțit. Desigur că există și diferențe între cele trei semne de foc: în timp ce Leul vrea să fie în centrul atenției, Berbecul preferă să fie un lider, iar Săgetătorul abia așteaptă următoarea aventură în care va porni. 

Berbec

Guvernat de Marte, planeta puterii, pasiunii, ambiției, energiei și reprezentat de însăși un berbec, nativul este puternic motivat să devină un lider atât în familie, cât și pe plan profesional. De regulă, Berbecul se preocupă mai mult de propria persoană decât de persoana celor din jur, dar atunci când iubește cu adevărat pe cineva, face tot posibilul ca să îi fie bine. Berbecii sunt considerați un fel de lideri ai zodiacului, fiind primul semn zodiacal. Nativii sunt îndrăzneți, independenți, confruntă problemele și nu fug de ele. Datorită planetei Marte care guvernează această zodie, nativii sunt foarte energici, extrovertiți, transparenți, caracterizați de verbul „a fi”.

Este prima zodie de primăvară care anunță începutul unui nou ciclu în natură, Berbecul este solar, plin de lumină, caracterizat de bucuria de a trăi dar și de impulsivitate, sensibilitate și intoleranță. Nativii pot fi deopotrivă pasionali dar și agitați, obositori. În timp ce femeile sunt orientate către carieră și către familie, bărbații sunt oameni de acțiune, plini de virilitate și forță, dar cu un temperament greu de controlat. Sinceritatea unui Berbec te va frapa în unele momente pentru că nativul spune doar ceea ce îi trece prin minte.

Leu

Zodia Leu este una din cele mai norocoase zodii, mereu în centru atenției, știe să se bucure de ceea ce îi oferă viața, bun sau rău, fiind protejat de soare și de lumină. Leii reprezintă puterea, ambiția de a stăpâni, de a cuceri, fiind un semn masculin, care se bazează pe acțiune, determinare, entuziasm și creativitate. Leul este o fire extrovertită, comunicativă, regală, exuberantă și se poate lăuda cu sinceritatea și curajul ieșit din comun.

Una din cele mai ambițioase semne zodiacale, care își atinge idealurile cu orice preț, Leul se impune în relații, în societate, dar într-un mod foarte plăcut, fiind indivizi echilibrați, inteligenți și puternici. Uneori Leii pot fi orgolioși și cu siguranță prin frumusețea și solaritatea lor atrag ca un magnet persoanele de sex opus.

Săgetător

Aventurierul zodiacului, mare amator de distracții, petreceri, cu o poftă de viață și o energie molipsitoare, Săgetătorul arată tuturor celor de lângă el cum se trăiește viața. Fiind o zodie mutabilă și un semn de foc, este profund masculină, o zodie de acțiune, dinamică și schimbătoare. Săgetătorii iau decizii din impuls fără să se gândească la consecințe prea mult, trăiesc clipa și se bucură de libertate.

Nativii sunt caracterizați de un centaur, jumătate cal, jumătate om, care în timpurile vechi întruchipa forța animală și cea umană, cu bune și cu rele unite într-o singură creatură. Zodia Săgetător se desfășoară în anotimpul rece, o perioadă în care frigul pune stăpânire pe natură, însă Săgetătorului îi place acest lucru, reușind cu lumina lui să străbată prin toate greutățile vieții. Reprezentanții acestei zodii sunt foarte îndrăzneți, ambițioși, cinstiți, caută adevărul și urăsc minciuna și compromisul.

Uneori pot deveni risipitori sau mai degrabă nechibzuiți și iubesc viața cu tot ceea ce înseamnă ea, inclusiv cu aventurile amoroase. Rebelii zodiacului, cei care au mereu bagajele pregătite pentru următoarea aventură, Săgetătorii sunt atrăgători, au un farmec aparte, iar în plan intim sunt deosebit de pasionali, dar și capricioși, șarmanți, indivizi lângă care nu ai cum să te plictisești. Săgetătorul este vesel, activ, cu o bucurie care molipsește pe toți cei din jur, uneori dezorganizat, explorator de mic.

sursa

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Sapiosexualitatea – Atunci când te simți atrasă de inteligență

Andreea Damian

Va rezista căsătoria ta și după ce trece criza coronavirusului?

Andreea Damian

Zodiile care se atrag ca un magnet în iubire

Andreea Damian

Sextech | Modul în care tehnologia face ca pofta sexuală să fie mai incluzivă

Andreea Damian

Un francez, obligat să platească 10.000 de euro fostei soţii pentru că nu făceau suficient sex

realitatea

Zodiile care se supără mereu din orice, chiar și fără motiv

Andreea Damian

Scrie un comentariu