Home > Sex-Relatii > Sexul ideal dureză 10 minute

Sexul ideal dureză 10 minute

Un studiu efectuat pe 50 de membri ai Society for Sex Therapy and Research (un fel de grup de cercetători care studiază, ce frumos!, sexul) a scos la iveală faptul că partidele de sex de 10 minute sunt ideale. Societatea menționată mai sus se ocupă, printre altele, de consilierea și tratarea cuplurilor care întâmpină probleme de ordin sexual.

Astfel, experții sunt de părere că sexul care durează între unul și două minute este mult prea scurt (d’oh), între trei și șapte minute este acceptabil, iar dacă trece peste treisprezece minute este mult prea lung. Așadar, durata ideală este undeva între șapte minute și treisprezece minute.

Cercetătorii spun că îi bucură rezultatul acestor studii pentru că este o dovadă în plus că percepția oamenilor asupra duratei unei partide este greșită. Cei mai mulți dintre oameni cred că și calitatea sexului crește odată cu durata prelungită a acestuia. Acest lucru este total greșit și nu face decât să streseze pe toată lumea. Unul dintre experții care s-a ocupat de proiect a declarat: "Mulți bărbați și multe femei cred încă în acea fantezie în care sexul durează toată noaptea, iar asta nu duce decât la dezamăgire și insatisfacție. Sperăm că rezultatele acestui studiu vor distruge aceste concepții greșite, iar oameni vor conștientiza care este realitatea în ceea ce privește durată unei partide de sex".

Articole asemanatoare
forma picioarelor
Forma picioarelor îți spune cum ești într-o relație amoroasă
viața sexuală
Somnul, cheia pentru o viață sexuală satisfăcătoare
#MeToo la premiile Nobel pentru Literatură – ACUZAŢII DE HĂRŢUIRE SEXUALĂ
Du-te-mă al Deliei sperie fanii români devreme acasă: este despre sex sau mi se pare?

Loading...

Comenteaza acest articol

Sexul ideal dureză 10 minute

by realitatea   1 min
0