Tabu
LIFE & LOVE

Sexul ideal dureză 10 minute

Un studiu efectuat pe 50 de membri ai Society for Sex Therapy and Research (un fel de grup de cercetători care studiază, ce frumos!, sexul) a scos la iveală faptul că partidele de sex de 10 minute sunt ideale. Societatea menționată mai sus se ocupă, printre altele, de consilierea și tratarea cuplurilor care întâmpină probleme de ordin sexual.

Astfel, experții sunt de părere că sexul care durează între unul și două minute este mult prea scurt (d’oh), între trei și șapte minute este acceptabil, iar dacă trece peste treisprezece minute este mult prea lung. Așadar, durata ideală este undeva între șapte minute și treisprezece minute.

Cercetătorii spun că îi bucură rezultatul acestor studii pentru că este o dovadă în plus că percepția oamenilor asupra duratei unei partide este greșită. Cei mai mulți dintre oameni cred că și calitatea sexului crește odată cu durata prelungită a acestuia. Acest lucru este total greșit și nu face decât să streseze pe toată lumea. Unul dintre experții care s-a ocupat de proiect a declarat: "Mulți bărbați și multe femei cred încă în acea fantezie în care sexul durează toată noaptea, iar asta nu duce decât la dezamăgire și insatisfacție. Sperăm că rezultatele acestui studiu vor distruge aceste concepții greșite, iar oameni vor conștientiza care este realitatea în ceea ce privește durată unei partide de sex".

ARTICOLE SIMILARE

Ce NU este dragostea

realitatea

Kim Kardashian a vorbit fără perdea despre sex

Andreea Damian

Site-uri porno sau carti erotice?

realitatea

Experiment: o femeie a facut sex zi de zi timp de un an! Rezultatul este uimitor

Lia Bugnar și Anghel Damian se iubesc deși îi despart 23 de ani! Cum a început povestea lor de dragoste

Tabu Tabu

De ce bărbaţii sunt atraşi de sâni?

Scrie un comentariu