Tabu
PEOPLESlider

Andreea Tonciu, despre soțul ei: „Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face curat. Ce, mi-am luat sclav?”

Andreea Tonciu dezvăluie cum arată o zi din viaţa ei. Într-un podcast realizat de Bursucu, fosta asistentă tv a mărturisit că soțul său este cel care se ocupă de aspectele financiare, în timp ce ea se ocupă de sarcinile casnice. Deși vedeta recunoaște că soțul ei nu contribuie la treburile gospodărești, ea consideră că acest lucru nu este o problemă, deoarece responsabilitățile sunt împărțite echitabil în căsnicia lor.

„Soțul meu face doar bani, nu face nimic în casă. Nu duce gunoiul, nu strânge masa, nu face curat, absolut nimic. I se strânge masa, i se pune masa. Da, eu sunt ok, dar ce, mi-am luat sclav, să strângă? Nu. E babysiter să stea cu copilul? Eu stau cu copilul, pentru că nu am loc de muncă, sunt casnică. Eu singură fac cumpărăturile, gândește-te că fac totul singură de la tot ce înseamnă în casă, nu merge soțul cu mine nicăieri”, a declarat Andreea Tonciu.

Având în vedere că nu muncește, Andreea Tonciu a dezvăluit și cum e programul ei ca femeie casnică. Ea a spus că se trezește în fiecare dimineață la 7-7:30, își duce fetița la școală, se întoarce și își bea cafeaua cu o prietenă, apoi îi gătește micul dejun soțului și face ordine prin casă, poate gătește ceva sau se relaxează, o ia pe Rebecca de la școală, o duce la dans sau afară, ia cina și așa i se încheie ziua.

„Nu m-aș vedea lângă alt bărbat. Nu-mi doresc, nu vreau. Nu cred. N-ai de unde să știi ce te așteaptă mâine. Eu fac tot ce trebuie să fac. Poate să fie într-o relație totul ok, dar, dacă unul dintre parteneri se îndrăgostește de altcineva, e egal cu zero. Poate să mi se întâmple mie, poate să i se întâmple lui. La mine sunt mai puține șanse, pentru că nu umblu cât umblă el”, a mai zis ea.

Andreea Tonciu are o relație din 2015 cu Daniel Niculescu și e căsătorită de opt ani. Acesta este fost sportiv de performanță, el, a practicat boxul mai mulți ani, iar în prezent conduce unul sau mai multe business-uri.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Ulei de cocos si miere de Manuka – Beneficii pentru sanatate! De ce sa alegi astfel de produse?

realitatea

Camera Nazionale della Moda Italiana devine unul dintre partenerii instituționali de la Bucharest Fashion Week

Tabu Tabu

Fotografie Sorin Onisor – Marea Neagra (episodul 3)

realitatea

Cum arată Tania Budi, după ce și-a făcut prima operație estetică la 53 de ani

Andreea Damian

Cu ce bărbat special a filmat Alina Eremia

Tabu Tabu

Ce exerciții să faci pentru a nu-ți pierde memoria în era digitală

realitatea

Scrie un comentariu