Tabu
BEAUTYSlider

Tunsorile pe care vrem să le adoptăm în această toamnă

Odată cu revenirea la școală, dorința de a tăia părul se simte mai mult ca niciodată. În acest articol veți descoperi tunsorile de adoptat pentru a vă ușura lungimile, cu stil.

Nu este nevoie să adoptați tendința părului extra lung și nici să nu umblați deloc la lungimi pentru a-l putea lega în caz de vreme caldă. Pe măsură ce se apropie noul an școlar, vrem să ne schimbăm look-ul pentru a ne surprinde colegii.

Bobul, alternativa cea mai bună

Dacă încă eziți să renunți la lungime, bobul în sine este tunsoarea perfectă de tranziție. Puteți continua în etape, adoptând un bob lung și apoi vizând înălțimea lângă bărbie sau de ce nu, la nivelul pomeților. Dar trebuie să porși ceva ce se potrivește cel mai bine morfologiei feței sale.

Dacă tendința către extralisse s-a dovedit a fi foarte puternică în sezonul trecut, nimic nu ne împiedică să mizăm pe acest efect fuzzy sau ondulat pe care l-am cultivat și l-am iubit atât de mult în ultimii ani. Pentru a da tăieturii un pic de impuls, punem folosi o cărare este așezată în mijloc pentru o latură foarte asertivă sau pe lateral pentru a înmuia caracteristicile. De asemenea, puteți opta pentru un efect conic sau asimetric pentru a da mai mult caracter întregului apect. În cele din urmă ne gândim la breton, pentru o tunsoare cu o personalitate puternică.

Fie că ai părul drept sau creț, bobul este cea mai la modă tunsoare a toamnei. Dovada se află pe covorul roșu al ultimului festival de la Deauville, unde a fost văzut la Kristen Stewart, Rebecca Ferguson sau Cécile de France.

Tunsoarea băiețească, o schimbare radicală, dar eliberatoare

Prezent mereu pe podiumuri, tunsoarea foarte scurtă continuă să-i seducă pe cei care vor să câștige volum (este perfect pentru părul fin) sau să elibereze gâtul. Fii atentă, dacă oferă o senzație eliberatoare, se dovedește a fi mai restrictiv. Va fi necesar să treacă prin mâinile coaforului aproximativ la fiecare șase săptămâni pentru întreținere. Din nou, bretonul și cărarea pot schimba totul.

ARTICOLE SIMILARE

Globurile de Aur 2021 | Cele mai surprinzătoare ținute de pe covorul roșu

Andreea Damian

Cornelia Rednic a pierdut 33 de kg în TREI LUNI! REACŢIA ei când s-a văzut în oglindă A FOST ŞOCANTĂ

Alina Ceușan e gata de botez, dar nu știe când va avea loc

Tabu Tabu

Cinci iranience s-au deghizat în bărbați de dragul fotbalului

realitatea

Melania Trump, sumă „ridicol” de mare plătită pentru câteva ore de cazare la un hotel din Cairo

Andreea Damian

Andra a dezvăluit intimități din viața de familie. Reacția fabuloasă a lui Cătălin Măruță

Andreea Damian

Scrie un comentariu