Tabu
Hobby Slider

Fotografie Sorin Onisor – Despre oameni si traditii

Sorin Onisor a surprins o parte din traditiile si sarbatorile romanesti, iar astazi va prezentam cateva din fotografiile sale.

In zona rurala traditiile si spiritualitatea se pastreaza mult mai bine decat in orase.

De la spiritualitate, traditie, munca pana la rugaciune si manifest.

Sorin Onisor, in expeditiile sale foto, a surprins diversi oameni, din satele romanesti. Puteti observa in aceste fotografii o parte din povestile lor de viata, una destul de grea si pentru unii ingreunata de lipsurile materiale.

Bucurati-va de natura

Natura ne uimeste de fiecare data daca avem rabdarea sa o privim si sa o ascultam. Bucurati-va de fiecare moment al zilei si al noptii si de frumusetea lor. Rasaritul ne invaluie cu lumina lui mangaietoare, pranzul este mult mai frumos la umbra unui copac, linistea dupa amiezii ne ajuta sa ne relaxam, apusul ne aduce calmul, iar noaptea este atat de profunda sub un cer instelat incat nici nu simti oboseala acumulata.

Despre Sorin Onisor

Sorin si-a descoperit dragostea fata de fotografie in 2003, cu ajutorul unui prieten care i-a facut cadou un aparat Kodak mic, pe film. Nascut si crescut la sat, artistul surprinde prin fotografiile sale puritatea satelor romanesti si a oamenilor de acolo, departe de tehnologii avansate si zumzetul oraselor.

Prin lucrarile sale, Sorin Onisor, va va purta inapoi in timp pentru a descoperi o Romanie frumoasa, arhaica, in care satul romanesc se pastreaza nealterat, pur si original.

Intr-un interviu, fotograful a  declarat ca: “satele romanesti sunt probabil tot ce mai avem autentic si mai frumos, in tara asta. Atat satele, locuitorii lor cat si peisajele care inconjoara aceste sate, sunt ceva propriu poporului roman si Romaniei si care lipseste cu desavarsire in cea mai mare parte a Europei si mai ales in vestul acesteia.”

Din 2009, Sorin Onisor a creat workshop-uri de fotografie, in care participantii pot invata de la el aceasta arta si pot explora meleagurile romanesti.

Foto: Sorin Onisor

 

ARTICOLE SIMILARE

Momentele grele pentru Angelina Jolie: două dintre fiicele sale au ajuns pe mâna medicilor

Andreea Damian

Beyonce a lansat un trailer pentru “Homecoming” – un documentar concert marca Netflix

realitatea

Netflix va reduce traficul în Europa timp de 30 de zile

Andreea Damian

Răspunsul repetat dat de Lady Gaga despre Bradley Cooper a fost memificat pe Twitter

realitatea

Azi începe Târgul de Carte Gaudeamus: Când și unde se va desfășura

realitatea

Cum l-a ironizat Arnold Schwarzenegger pe Donald Trump

Andreea Damian

Scrie un comentariu