Tabu
PEOPLESlider

Chef Sorin Bontea prezintă rețeta sa de pulpă de miel la cuptor pentru masa de Paște

Chef Sorin Bontea prezintă o rețetă simplă de pulpă de miel la cuptor într-un videoclip publicat pe YouTube, perfectă pentru masa de Paște.

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele ingrediente:  sare, piper, 4-5 căței de usturoi, piper boabe, aproximativ 300 ml de vin roșu sec, foi de dafin, puțină apă, ulei de măsline, o sfeclă și jumătate, o țelină, 4 morcovi, păstârnac, cimbru și miere.

Pentru a prepara rețeta, se condimentează pulpa de miel cu sare și piper, se așază într-o tavă și se unge cu ulei de măsline.

Ulterior, se adaugă usturoi, piper boabe, vin roșu sec, foi de dafin și puțină apă în tavă.

Pentru a obține o crustă frumoasă, se ungem pulpa cu ulei de măsline.

Separat, se condimentează legumele cu sare, piper măcinat și cimbru, se amestecă cu miere și ulei de măsline și se pun într-o altă tavă.

Mai apoi adăugăm aproximativ 200 ml de ulei de măsline și miere.

Tava cu legume se pune la cuptor împreună cu cea cu miel și se coc timp de cel puțin o oră, la 160-170 grade Celsius.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, anunţ neaşteptat la 6 luni de la nuntă

Andreea Damian

De ce se simte relaxată Dana Rogoz după al doilea copil

Tabu Tabu

Blugii evazați | Iată cum să adopți acest denim care se potrivește tuturor tipurilor de corp

Andreea Damian

Șoc în televiziune! Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, „out” la pachet de la Antena 1. Motivul incredibil invocat

Andreea Damian

Femeia grațiată de Trump, în urma intervenției lui Kim Kardashian, a devenit model de lenjerie intimă

Andreea Damian

Liviu Dragnea, reacție după apariția zvonului despărțirii de iubita mai tânără

Andreea Damian

Scrie un comentariu