Tabu
PEOPLESlider

Chef Sorin Bontea prezintă rețeta sa de pulpă de miel la cuptor pentru masa de Paște

Chef Sorin Bontea prezintă o rețetă simplă de pulpă de miel la cuptor într-un videoclip publicat pe YouTube, perfectă pentru masa de Paște.

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele ingrediente:  sare, piper, 4-5 căței de usturoi, piper boabe, aproximativ 300 ml de vin roșu sec, foi de dafin, puțină apă, ulei de măsline, o sfeclă și jumătate, o țelină, 4 morcovi, păstârnac, cimbru și miere.

Pentru a prepara rețeta, se condimentează pulpa de miel cu sare și piper, se așază într-o tavă și se unge cu ulei de măsline.

Ulterior, se adaugă usturoi, piper boabe, vin roșu sec, foi de dafin și puțină apă în tavă.

Pentru a obține o crustă frumoasă, se ungem pulpa cu ulei de măsline.

Separat, se condimentează legumele cu sare, piper măcinat și cimbru, se amestecă cu miere și ulei de măsline și se pun într-o altă tavă.

Mai apoi adăugăm aproximativ 200 ml de ulei de măsline și miere.

Tava cu legume se pune la cuptor împreună cu cea cu miel și se coc timp de cel puțin o oră, la 160-170 grade Celsius.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Metoda periculoasă pentru mărirea buzelor la care apelează tinerele

Andreea Damian

Ianopauza aduce beneficii fantastice pentru sănătate dacă e ținută corect

Andreea Damian

Oscar 2018. Jennifer Garner s-a ales cu un meme viral pe Internet

Andreea Damian

Anna Lesko, rețetă specială de cozonac. Secretul cântăreței a fost dezvăluit

Andreea Damian

Laura Cosoi, detalii despre alăptat

Tabu Tabu

Iarna peste Romania – fotografii Sorin Onisor

realitatea

Scrie un comentariu