Tabu
PEOPLESlider

Chef Sorin Bontea prezintă rețeta sa de pulpă de miel la cuptor pentru masa de Paște

Chef Sorin Bontea prezintă o rețetă simplă de pulpă de miel la cuptor într-un videoclip publicat pe YouTube, perfectă pentru masa de Paște.

Pentru această rețetă aveți nevoie de următoarele ingrediente:  sare, piper, 4-5 căței de usturoi, piper boabe, aproximativ 300 ml de vin roșu sec, foi de dafin, puțină apă, ulei de măsline, o sfeclă și jumătate, o țelină, 4 morcovi, păstârnac, cimbru și miere.

Pentru a prepara rețeta, se condimentează pulpa de miel cu sare și piper, se așază într-o tavă și se unge cu ulei de măsline.

Ulterior, se adaugă usturoi, piper boabe, vin roșu sec, foi de dafin și puțină apă în tavă.

Pentru a obține o crustă frumoasă, se ungem pulpa cu ulei de măsline.

Separat, se condimentează legumele cu sare, piper măcinat și cimbru, se amestecă cu miere și ulei de măsline și se pun într-o altă tavă.

Mai apoi adăugăm aproximativ 200 ml de ulei de măsline și miere.

Tava cu legume se pune la cuptor împreună cu cea cu miel și se coc timp de cel puțin o oră, la 160-170 grade Celsius.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Peste 800 de noi votanţi la Oscar invitaţi în 2020. Pe listă se află și trei românce

Andreea Damian

Afla ce beneficii iti aduce zmeura pentru sanatate

realitatea

Probleme pentru WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, chiar înainte de semifinală

Andreea Damian

Lumea întreagă protestează împotriva poluării doar românii cer azi mai multe șosele pentru #șîeu

Dora Constantinovici

Lia Bugnar, propunere neașteptată din partea lui Anghel Damian, după despărțire

Andreea Damian

Tendința momentului: cu lenjeria intimă la vedere, pe covorul roșu

Andreea Damian

Scrie un comentariu