Tabu
FASHIONSlider

Câteva articole din garderoba regală a reginei Victoria se vând la licitație

O serie de articole din garderoba Reginei Victoria urmează să fie licitate săptămâna aceasta, după ce au fost păstrate într-un dulap timp de 100 de ani. Ținuta – inclusiv o pereche de flori, corset, fustă și cizme de piele – a fost oferită fotografului regal Alexander Lamont Henderson în urma morții reginei Victoria în 1901. Articolele au fost apoi transmise prin generații și sunt acum în posesia strănepotului lui Henderson, Roderick Williams, la domiciliul său din Coltishall, în apropiere de Norwich.

Bărbatul în vârstă de 63 de ani a decis acum să vândă colecția pentru a face loc propriilor haine, iar experții au prezis că ținuta regală ar putea aduce mai mult de 15.000 de lire sterline. „Credem că hainele i-au fost date probabil de slujitorii gospodăriei regale, poate în schimbul fotografierii acestora”, a spus Williams. Regina Victoria a purtat celebrul negru pentru tot restul vieții în urma morții soțului ei.

Williams a spune că stră-străbunicul său a creat o serie de portrete pentru regina Victoria, inclusiv unul cu soțul său, prințul Albert și însoțitorul său scoțian, John Brown. “El a făcut fotografii multe cu regina Victoria, dar, din păcate, o mare parte din munca sa a fost pierdută sau distrusă”, a explicat Williams. „Când străbunicul meu a murit în 1907, hainele au fost transmise de-a lungul generațiilor. Au fost păstrate într-un dulap.”

Întregul lot, care este vândut azi la casa de licitații Hansons din Derbyshire. Licitatorul Charles Hanson spune că talia Reginei Victoria era de 50 de cm.

ARTICOLE SIMILARE

„Insula orgiilor”, destinația interzisă a Italiei fascinează turiștii

Andreea Damian

Brandul Nike lansează în premieră o colecţie dedicată gravidelor

Andreea Damian

In doar 5 pasi iti pregatesti tenul pentru primavara

realitatea

Arnold Schwarzenegger, mesaj dur pentru președintele Donald Trump

Andreea Damian

Elie Saab croieste eleganta hollywoodiana pentru Paris

realitatea

Cel mai important eveniment de moda al verii pe podiumul din Brasov!

realitatea

Scrie un comentariu