Home > Slider > Meghan și Harry, ovaţionaţi în picioare la un eveniment regal. Ducesa a arătat divin!

Meghan și Harry, ovaţionaţi în picioare la un eveniment regal. Ducesa a arătat divin!

Meghan Markle
Meghan Markle și prințul Harry au fost ovaţionaţi şi aplaudaţi în picioare la Royal Albert Hall din Londra, unde au participat la unul dintre ultimele lor angajamente publice înainte de a renunţa oficial la rangul de membri seniori ai familiei regale britanice.

Ducii au intrat la Festivalul de Muzică de la Mountbatten, care sărbătorește Marina Regală, ținându-se de mână și zâmbind larg. Ca de fiecare dată, Meghan Markle a atras privirile cu o ţinută impecabilă. Fosta actriță a purtat o rochie roșie Safiyaa de 1.295 de lire sterline, pe care a accesorizat-o cu pantofi cu toc şi un clutch în aceeaşi nuanţă.

Harry s-a asortat cu soția sa. El a îmbrăcat uniforma de căpitan general al Marinei Regale și a purtat şi două medalii cu care a fost decorat după misiunile sale în Afganistan. A fost pentru ultima oară când a îmbrăcat ținuta, scrie The Sun.

Cuplul a fost întâmpinat cu căldură de public. Prinţul Harry (35 de ani) şi Meghan Markle (38 de ani) au primit un rând furtunos de aplauze şi ovaţii, gest care i-a emoționat foarte mult.

Harry şi Meghan se vor retrage în mod oficial din familia regală britanică pe 31 martie, iar în aceste zile duc la bun sfârşit ultimele lor angajamente publice în numele monarhiei.

Articole asemanatoare
Meghan Markle
Meghan Markle reia un proiect important de pe urma căruia va câștiga foarte mulți bani
meghan markle
Meghan Markle, o „prințesă” înainte de a se căsători cu Harry. Dezvăluiri-bombă despre fosta ducesă
fiul ducilor de sussex
Fiul ducilor de Sussex a împlinit un an. Cum arată Archie la prima sa aniversare
Meghan Markle
Amuleta care o apără pe Meghan Markle de deochi

Comenteaza acest articol

Meghan și Harry, ovaţionaţi în picioare la un eveniment regal. Ducesa a arătat divin!

by Andreea Damian   1 min
0