Tabu
PEOPLE Slider

Meghan și Harry, ovaţionaţi în picioare la un eveniment regal. Ducesa a arătat divin!

Meghan Markle
Meghan Markle și prințul Harry au fost ovaţionaţi şi aplaudaţi în picioare la Royal Albert Hall din Londra, unde au participat la unul dintre ultimele lor angajamente publice înainte de a renunţa oficial la rangul de membri seniori ai familiei regale britanice.

Ducii au intrat la Festivalul de Muzică de la Mountbatten, care sărbătorește Marina Regală, ținându-se de mână și zâmbind larg. Ca de fiecare dată, Meghan Markle a atras privirile cu o ţinută impecabilă. Fosta actriță a purtat o rochie roșie Safiyaa de 1.295 de lire sterline, pe care a accesorizat-o cu pantofi cu toc şi un clutch în aceeaşi nuanţă.

Harry s-a asortat cu soția sa. El a îmbrăcat uniforma de căpitan general al Marinei Regale și a purtat şi două medalii cu care a fost decorat după misiunile sale în Afganistan. A fost pentru ultima oară când a îmbrăcat ținuta, scrie The Sun.

Cuplul a fost întâmpinat cu căldură de public. Prinţul Harry (35 de ani) şi Meghan Markle (38 de ani) au primit un rând furtunos de aplauze şi ovaţii, gest care i-a emoționat foarte mult.

Harry şi Meghan se vor retrage în mod oficial din familia regală britanică pe 31 martie, iar în aceste zile duc la bun sfârşit ultimele lor angajamente publice în numele monarhiei.

ARTICOLE SIMILARE

Unde a plecat Jorge cu familia în vacanță peste hotare

Tabu Tabu

DJ Tiesto s-a căsătorit. Mireasa are jumătate din vârsta lui

Andreea Damian

Roxen, reprezentata României la Eurovision, bătută si umilită de iubit

Tabu Tabu

Articolele furate de la Hollywood recuperate după arestul bărbatului care spărgea casele vedetelor

realitatea

Secretele nebănuite pe care le ascund inelele reginei

Andreea Damian

Cum să ai grijă de pielea și părul tău în lunile reci de toamnă

Andreea Damian

Scrie un comentariu