Home > Slider > Meghan Markle, umilință supremă pentru regină

Meghan Markle, umilință supremă pentru regină

Meghan Markle
Meghan Markle crede că ea și prințul Harry sunt tratați nedrept, scrie Daily Mail. Ducesa le-ar fi dezvăluit prietenilor apropiați că restricțiile care le-au fost impuse au fost din cauză că au vrut să fie independenți. Meghan s-ar fi plâns și de faptul că nu au voie să folosească termenul „regal” în procesul lor de rebranding.

Cei doi susțin că palatul le trata diferit față de ceilalți membri ai familiei regale „Meghan a spus că dacă cineva ar trebui să se simtă insultat, ar trebui să fie ei. A insinua că abuzează cumva de privilegii este absurd”, a adăugat un apropiat al ducilor de Sussex. De asemenea, crede că regina a fost „sub presiune să facă toate acestea”, deoarece Harry este „favoritul reginei, iar alții pur și simplu nu pot face față”.

Harry se află acum în Edinburgh pentru a onora o ultimă rundă de obligații în calitate de membru al familiei regale, dar Meghan nu s-a însoți. Se vor întâlni în Londra.

În declarația lor de vineri au avut un ton ostil pe alocuri, atunci când au spus că nici guvernul, nici Regina însăși nu dețin titulatura de regalitate internațională, dar că, vor înceta să mai folosească titlul. Potrivit declarației, „există un precedent cu alte fețe regale care s-au detașat de familia-mamă și au continuat pe cont propriu căutându-și de lucru în afara instituției”.

Articole asemanatoare
Meghan Markle
Ce au scris Meghan Markle şi prinţul Harry în ultimul mesaj oficial
meghan markle
Surpriză de proporţii. Meghan Markle va da viaţă celui de al doilea copil
meghan markle
Meghan Markle are un job nou. E prima slujbă a ducesei după ce a renunțat la titlul regal
Prințesa Diana
14 situații în care Meghan Markle și Kate Middleton au copiat-o pe Prințesa Diana și n-au dat greș

Comenteaza acest articol

Meghan Markle, umilință supremă pentru regină

by Andreea Damian   1 min
0