Tabu
PEOPLESlider

Meghan Markle, umilință supremă pentru regină

Meghan Markle crede că ea și prințul Harry sunt tratați nedrept, scrie Daily Mail. Ducesa le-ar fi dezvăluit prietenilor apropiați că restricțiile care le-au fost impuse au fost din cauză că au vrut să fie independenți. Meghan s-ar fi plâns și de faptul că nu au voie să folosească termenul „regal” în procesul lor de rebranding.

Cei doi susțin că palatul le trata diferit față de ceilalți membri ai familiei regale „Meghan a spus că dacă cineva ar trebui să se simtă insultat, ar trebui să fie ei. A insinua că abuzează cumva de privilegii este absurd”, a adăugat un apropiat al ducilor de Sussex. De asemenea, crede că regina a fost „sub presiune să facă toate acestea”, deoarece Harry este „favoritul reginei, iar alții pur și simplu nu pot face față”.

Harry se află acum în Edinburgh pentru a onora o ultimă rundă de obligații în calitate de membru al familiei regale, dar Meghan nu s-a însoți. Se vor întâlni în Londra.

În declarația lor de vineri au avut un ton ostil pe alocuri, atunci când au spus că nici guvernul, nici Regina însăși nu dețin titulatura de regalitate internațională, dar că, vor înceta să mai folosească titlul. Potrivit declarației, „există un precedent cu alte fețe regale care s-au detașat de familia-mamă și au continuat pe cont propriu căutându-și de lucru în afara instituției”.

ARTICOLE SIMILARE

Top 5 cele mai atrăgătoare zodii. Te cuceresc dintr-o privire!

Andreea Damian

Andreea Berecleanu și Eva Zaharescu, fiica ei, modele pentru o zi

Tabu Tabu

Un nou necaz s-a abătut asupra lui Liam Neeson, la 10 ani de la moartea soției sale

Andreea Damian

Jean Claude Van Damme, dans viral pe piesa celor de la Morandi

Tabu Tabu

Iulia Vântur, anunțul momentului despre copil: „Primesc cu bucurie”

Andreea Damian

Ce se întâmplă cu festivalurile de muzică în 2021

Andreea Damian

Scrie un comentariu