Tabu
Image default
PEOPLE Slider

WOW! Cum arată mama Monicăi Bârlădeanu. Cele două parcă ar fi surori

Recent, Monica Bârlădeanu și-a sărbătorit mama, cu care are o relație minunată. Vedeta a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu femeia care i-a dat viață.

Actrița în vârstă de 42 de ani i-a făcut o surpriză Minodorei Tătărușanu și a apărut la petrecerea organizată de cei din familia lor.

„I-am facut o surpriza mamii aseara si-am aparut in Iasi la un restaurant unde o pre-sarbatorea jumatate din familia noastra. A sarit in sus si a chitait de bucurie ca un copil, cum de altfel se bucura ea de orice, oricand… Un munte de optimism, gata sa ajute pe oricine, oricand… o minune de mamica am❤. La multi ani, iubita noastra mama!!! #birthdaymom #familytime”, a scris Monica la pozele cu mama sa, postate pe contul ei de Instagram.

Se poate observa cu ochiul liber că Monica a moștenit frumusețea de la mama ei, iar cele două par a fi surori, nicidecum mamă și fiică.

Cum reuşeşte Monica Bîrlădeanu să arate atât de bine la 42 de ani

Monica Bîrlădeanu este una dintre cele mai frumoase românce, care chiar și la 42 de ani afișează un trup de invidiat. Dincolo de trăsăturile cu care a înzestrat-o Mama Natură, vedeta apelează la tot felul de trucuri pentru a putea să se mențină într-o formă bună.

Mă pregătesc pentru câteva filmări și şedinţe foto, am o un program foto, să ştii că am apelat la un serviciu de calculare perfectă a meselor şi livrate acasă, cu numarul de calorii de care am nevoie. Decât să peticesc şi să am sincope în alimentaţie şi să nu mănânc corect sau prea mult, sau prostii pe la filmări, asta se întâmplă, ronțăi, am apelat la tipul ăsta de serviciu. În dimineața asta am o cremă de brânză de capră cu lipie din tărâţe şi o mică salata de castraveţi, foarte săţios.

Monica Bârlădeanu

Vedeta mărturisește că nu era pasionată de alergare, însă a descoperit o modalitate prin care să facă mersul alert pe bandă mai plăcut.

Am apelat la un antrenor personal şi pentru că lucrez foarte bine în doi, suntem în echipă nu sunt construită să alerg de una singură, îmi place în echipă, în doi în gaşcă. Îmi prinde bine pentru personajele pe care le joc. După 50 de minute de dat cu pumnii şi picioarele într-un sac, urc pe bandă şi alerg. N-am crezut în viaţa mea că o să-mi placă să alerg, e foarte multă lume care se uită la noi, detestă alergatul, înţeleg! Urc pe bandă, îmi pun căştile pe urechi, pun un documentar despre win hod şi cu asta mă păcălesc 50 de minute lejer.

Monica Bârlădeanu

Monica Bîrlădeanu a povestit că a descoperit beneficiile dușurilor reci, dar și ale temperaturii mai scăzute din cameră. Astfel, somnul odihnitor contribuie și el la aspectul fără cusur al actriței.

Am început să fac duşuri reci, am început să scad temperatura duşului, adică nu recomand nimănui să înceapă să se spele pe păr cu apă rece, dar ce am observat e că îţi dă atât de multe energie un duş trece, trezeşte fiecare celulă din corp şi dorm, nu deschid caloriferele în iarna asta, dorm la 17 grade, dormitul la temperaturi mai scăzute.

Monica Bârlădeanu

ARTICOLE SIMILARE

O actriță din Game of Thrones acuză autoritățile israeliene că i-au răpit bebelușul

Andreea Damian

Cele trei modalități prin care se transmite coronavirusul. Una îi îngrijorează cel mai mult pe specialiști

Andreea Damian

Tragedie Hollywood! Un celebru producător s-a aruncat de la etaj. A murit pe loc

Andreea Damian

Muzeul mahmurelii s-a deschis la Zagreb

Andreea Damian

Amuleta care o apără pe Meghan Markle de deochi

Andreea Damian

Fundația Calea Victoriei ⎢ Gustav Klimt și spiritul Vienei

Ciocîrlan

Scrie un comentariu