Tabu
Image default
BEAUTYSlider

Aranjarea sprâncenelor | Noua tendință care fascinează femeile

Sprâncene groase, pline, ridicate, care se termină într-o coadă subțire, pentru a accentua și mai mult ochii! Aceasta este noua tendință a momentului.

Tendința sprâncenelor groase pare că nu va dispărea prea curând, așadar probabil că vă întrebați cum puteți să obțineți sprâncene mai groase rapid. În primul rând, în mod evident, trebuie să renunțați la pensetă. Această recomandare nu înseamnă să nu le îngrijiți, ci doar să nu le pensați abuziv.

Vedetele noastre preferate ilustrează perfect această tendință. Printre ele, Gigi Hadid, Kaia Gerber, Lilly Collins și Dua Lipa. Pentru sprâncenele atrăgătoare, primul sfat este să lăsați deoparte penseta… cel puțin pentru o vreme.

Vincent Oquendo, make-up artistul lui Gigi Hadid, explică faptul că nu doar densitatea sau grosimea conferă putere sprâncenelor. Este mai presus de toate adâncimea sa. Pentru a sublima sprâncenele rare ale lui Gigi, expertul folosește fard și creion, amestecând diferite tonuri și texturi pentru a crea un aspect foarte natural. În acest fel, este posibil să se joace cu intensitatea arcului sprâncenelor și să-l rotunjească.

Fiica lui Cindy Crawford ilustrează, de asemenea, perfect această tendință. Sprâncenele ei se remarcă prin aspectul lor gros, ridicat și geometric.

Nu poți pierde din vedere nici sprâncenele incredibile ale lui Lilly Collins. Fiica lui Phil Collins are o față ultra-definită datorită formei izbitoare a sprâncenelor care amestecă rotunjitul și dreptul. 100% feminin și la modă!

Una dintre vedetele care a fost întotdeauna subiectul comentariilor pozitive asupra sprâncenelor sale este cântăreața Dua Lipa. Sprâncenele ei sunt foarte groase și perfect desenate, ca cele ale lui Lily Collins.

ARTICOLE SIMILARE

Love at 1st try cu La Roche-Posay – Hydraphase Intense

Paula Seling, primul videoclip alături de fiica sa, Elena. Imagini emoționante!

Andreea Damian

Michelle Williams: “bărbaților nu le place părul scurt”

realitatea

Iunie 2019 a fost cea mai călduroasă lună din istorie

Andreea Damian

Top 7 cele mai frumoase ceainarii din Bucuresti

realitatea

Maia Morgenstern la The Woman, Conferinta de Leadership Feminin, Cluj-Napoca

realitatea

Scrie un comentariu