Tabu
FASHIONSlider

Kate Middleton, exemplu de stil și eleganță la înmormântarea prințului Philip. Cât au costat rochia și bijuteriile ducesei

Kate Middleton a atras toate privirile prin frumuseţea şi simplitatea ţinutei alese pentru înmormântarea ducelui de Edinburgh, prințul Philip. Ducesa a ales o rochie Roland Mouret, pe care a mai purtat-o la Festivalul Legiunii Regale Britanice de Ziua Comemorării din 2018. Rochia valorează 1.605 lire sterline, potrivit Daily Mail.

Ţinuta a fost pusă în valoare cu ajutorul unei pălării cu voal, semnată Philip Treacy. Aspectul acesteia a inclus și un palton în valoare de de 5690 de lire sterline. Cel mai interesant accesoriu pare să fi fost colierul purtat de Kate, care atras atenţia tuturor. Soția prințului William a purtat un colier de perle împrumutat de la Regina Elisabeta a II-a, bijuterie care a mai fost purtată şi de Prinţesa Diana, în 1982, la un banchet dat de Regina Beatrix şi Prinţul Claus al Olandei, la Palatul Hampton Court.

Colierul a fost un dar pentru Regină din partea poporului japonez și parte a colecției regale de bijuterii.

Kate Middleton, legătura specială cu prințul Philip

Ducesa de Cambridge a avut o legătură strânsă cu bunicul soțului ei, prințul Philip. Căile lor s-au intersectat din greșeală cu mulți ani înainte ca ea să-l întâlnească pe prințul William și să se alăture familiei regale.

În 2016, Kate a apărut într-un documentar care sărbătorea cea de-a 60-a aniversare a Premiului Duke of Edinburgh, în care a dezvăluit că și ea a participat. Ducesa a urmat programul DofE în timpul petrecut la Colegiul Marlborough și a primit distincția la Palatul St James acum aproximativ 25 de ani – cu mult înainte ca prințul Philip să devină ruda ei.

În documentar, Kate Middleton a putut fi văzută participând la o recepție la Palatul Buckingham. Într-un comunicat de presă împărtășit ulterior de Palat, aceasra a declarat că premiul a fost „una dintre cele mai memorabile experiențe”. Prințul William a vorbit despre legătura specială a lui Kate cu prințul Philip într-un mesaj omagial adus bunicului său.

ARTICOLE SIMILARE

Cadouri prețioase Sheba

realitatea

Cerințele incredibile ale artiștilor Jason Derulo, Robbie Williams și Calum Scott, înainte de concertele din România

Andreea Damian

Curiozități despre Louis Vuitton – un sărac dintr-un mic sat care a creat poșeta perfectă

Andreea Damian

Cum s-a schimbat stilul de maternitate de-a lungul anilor

Andreea Damian

Elle Macpherson, supranumită „The Body”, filmată în Braşov – VIDEO

Andreea Damian

Premiul LVMH ⎥ Semifinaliștii pot fi votați online

Ciocîrlan

Scrie un comentariu