Tabu
Image default
FASHION Slider

Kate Middleton, exemplu de stil și eleganță la înmormântarea prințului Philip. Cât au costat rochia și bijuteriile ducesei

Kate Middleton a atras toate privirile prin frumuseţea şi simplitatea ţinutei alese pentru înmormântarea ducelui de Edinburgh, prințul Philip. Ducesa a ales o rochie Roland Mouret, pe care a mai purtat-o la Festivalul Legiunii Regale Britanice de Ziua Comemorării din 2018. Rochia valorează 1.605 lire sterline, potrivit Daily Mail.

Ţinuta a fost pusă în valoare cu ajutorul unei pălării cu voal, semnată Philip Treacy. Aspectul acesteia a inclus și un palton în valoare de de 5690 de lire sterline. Cel mai interesant accesoriu pare să fi fost colierul purtat de Kate, care atras atenţia tuturor. Soția prințului William a purtat un colier de perle împrumutat de la Regina Elisabeta a II-a, bijuterie care a mai fost purtată şi de Prinţesa Diana, în 1982, la un banchet dat de Regina Beatrix şi Prinţul Claus al Olandei, la Palatul Hampton Court.

Colierul a fost un dar pentru Regină din partea poporului japonez și parte a colecției regale de bijuterii.

Kate Middleton, legătura specială cu prințul Philip

Ducesa de Cambridge a avut o legătură strânsă cu bunicul soțului ei, prințul Philip. Căile lor s-au intersectat din greșeală cu mulți ani înainte ca ea să-l întâlnească pe prințul William și să se alăture familiei regale.

În 2016, Kate a apărut într-un documentar care sărbătorea cea de-a 60-a aniversare a Premiului Duke of Edinburgh, în care a dezvăluit că și ea a participat. Ducesa a urmat programul DofE în timpul petrecut la Colegiul Marlborough și a primit distincția la Palatul St James acum aproximativ 25 de ani – cu mult înainte ca prințul Philip să devină ruda ei.

În documentar, Kate Middleton a putut fi văzută participând la o recepție la Palatul Buckingham. Într-un comunicat de presă împărtășit ulterior de Palat, aceasra a declarat că premiul a fost „una dintre cele mai memorabile experiențe”. Prințul William a vorbit despre legătura specială a lui Kate cu prințul Philip într-un mesaj omagial adus bunicului său.

ARTICOLE SIMILARE

Festivalul Filmului Kazah ⎢ Ediția a VI-a

Ciocîrlan

Adidași buni de aruncat la gunoi, vânduți de Gucci la un preț „nesimțit” de mare

Andreea Damian

HBO lansează o mini-serie despre catastrofa de la Cernobîl

Andreea Damian

Daria Werbowy in campania H&M

realitatea

O nouă provocare pe rețelele de socializare – femeile își fac outfit cu perne și curele

Tabu Tabu

Reteta de toamna – Budinca de ciuperci

realitatea

Scrie un comentariu